Με διαγραφές και αγώνα συνείδησης ψηφίστηκε το Νομοσχέδιο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Με διαγραφές και αγώνα συνείδησης ψηφίστηκε το Νομοσχέδιο

7/5/2010
Με τρεις διαρροές για το ΠΑΣΟΚ και μια για τη ΝΔ αυτή της Ντόρας Μπακογιάννη, πέρασε το νομοσχέδιο για τα οικονομικά μέτρα. Αμέσως μετά την ψηφοφορία ο κ. Παπανδρέου έθεσε έκτος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ τους Σοφία Σακοράφα, Γιάννη Δημαρά και Βασίλη Οικονόμου που ψήφισαν παρών. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τη κ. Μπακογιάννη η οποία υπερψήφισε το νομοσχέδιο κόντρα στη κομματική γραμμή.

To πολιτικό σκηνικό της χώρας αλλάζει πραγματικά και άρδην. Ρήξη με το παρελθόν επιβεβαιώνει ο Αντώνης Σαμαράς που αρχικά διέγραψε τον βουλευτή που κουνούσε το δάχτυλο στην Βουλή- τώρα να δούμε τι χειρονομία θα του κάνουν και οι ψηφοφόροι- και χθές την πρώην κα υπουργό που κοινοποίησε και επιστολή μιλώντας για το παρελθόν και άλλα κουλά. Μόνο που δεν μας είπε η κα πρώην με ποιούς έκανε παρέα στην Ολυμπιάδα του 2004 και σε ποιές ατζέντες βρισκόταν το όνομά της. Η για τον κ. Χριστοφοράκο το οποίο υποτίθεται ότι δεν γνώριζε. Ρήξη με το παρελθόν λοιπόν ο Σαμαράς.
Κόκκινη γραμμή όμως ο κ. Πρωθυπουργός. Που διέγραψε ποιούς άραγε; Ενα καλο συνάδελφο τον ήρωα και φίλο Γιάννη Δημαρά, αγωνιστή απο την εποχή της παλιάς καλής σχολής Δημοσιογραφίας και 40 χρόνια στο ρεπορτάζ, μια πρώην Ολυμπιονίκη και ένα τεχνοκράτη. Τουλάχιστον θα κοιμούνται όπως μου έλεγε κάποιος συνάδελφος με την συνειδησή τους ήσυχη τα βράδια και αυτό αξίζει περισσότερο για ένα πολιτικό με αξίες όταν απολογείται όχι στη Βουλή αλλά απέναντι στον Ελληνικο λαό και κοιτάει τους ψηφοφόρους του στα μάτια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages