Στη φάκα ο δράστης περιστατικού σε μπάρ της Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Στη φάκα ο δράστης περιστατικού σε μπάρ της Κυπαρισσίας

23/5/2010
ΜΙΑ σοβαρή ληστεία σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ επί της οδού Μαυρομιχάλη στην Καλαμάτα, που σημειώθηκε την 1η Απριλίου 2010 στις 9.15 το βράδυ, εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής και τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Σύμφωνα με το δελτίο την ημέρα εκείνη, δύο δράστες, με απειλή πιστολιού και μαχαιριού, είχαν αποσπάσει 4.000 ευρώ. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση που ακολούθησε, δράστες είναι δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, 17 και 23 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από φωτογραφίες που επιδείχθηκαν σε μάρτυρα.
Οι δύο δράστες αποτελούσαν μέλη επταμελούς εγκληματικής ομάδας και συνελήφθησαν στο πρόσφατο παρελθόν για τη διάπραξη άλλων κακουργηματικών πράξεων. Σήμερα είναι προσωρινά κρατούμενοι στις Δικαστικές Φυλακές Βόλου και Κορυδαλλού αντίστοιχα.
Επιπλέον, προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος 23χρονος είναι δράστης και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονου Έλληνα, απο το Καλονερό,τον οποίο είχε τραυματίσει με τρεις πυροβολισμούς, στις 2 Απριλίου 2010, στην Κυπαρισσία. Από την εργαστηριακή – συγκριτική εξέταση σε κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο της απόπειρας ανθρωποκτονίας και στον τόπο της ληστείας του πρακτορείου ΠΡΟΠΟ, προέκυψε ότι έχουν βληθεί από το ίδιο όπλο, το οποίο χρησιμοποίησε ο δράστης. Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκαν δικογραφίες και θα υποβληθούν στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages