Μαγική βραδιά για τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Α.Ο.Κ. στην Δ Εθνική - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Μαγική βραδιά για τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Α.Ο.Κ. στην Δ Εθνική


24/5/2010
NYXTA μαγική, Βραδιά Πρωταθλητή. Η 23η Μαίου θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες των φιλάθλων του ιστορικού Σωματείου της 'Αρκαδιάς' καθώς ο Α.Ο. Κυπαρισσίας μετά απο 25 χρόνια σήκωσε ξανά την κούπα του μεγάλου ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ για την άνοδό του στη Δ Εθνική. Σε μια αθλητική ατμόσφαιρα, γιορτή του ποδοσφαίρου ο ΑΟΚ έπαιξε νωρίτερα φιλικό με τον Πανηλειακό που αγωνίζεται πλέον στην Γ Εθνική με το σκόρ να δειχνει 1-5! Αμέσως μετά άρχισε η φιέστα ανόδου παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣΜ κ. Σταθόπουλου, του Αντιπροέδρου Κανέλλου Κυριακού που κατάγεται απο την Σπηλιά Κυπαρισσίας, τον Γραμματέα της Ενωσης, του Δημάρχου Κυπαρισσίας κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη, των συμβούλων κ. Κανελλόπουλου και Παν. Τσίγγανου, του ηρωικού Προέδρου της Ομάδας που έκανε το όνειρο πραγματικότητα Μπάμπη Κακούτη, του Προπονητή Χρήστου Γερολυμάτου και της ηγεσίας της ομάδας με πλήθος φιλάθλων.
Αρχικά τιμήθηκε ο Πανηλειακός για την άνοδό του στην Γ εθνική κατηγορία με τιμητική πλακέτα απο τον βουλευτή Μεσσηνίας κ. Δημήτρη Κουσελά, ενώ ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Σαμπαζιώτης τίμησε με τιμητική πλακέτα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Σπύρο Λεκάντη με πολλά χιεορκροτήματα και επευφημίες, ενώ ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜ Αριστείδης Σταθόπουλος τίμησε με την κούπα της ανόδου τους συντελεστές της ομάδας με πυροτεχνήματα να σκίζουν τον ουρανό και μετάλλια για τους παίκτες ξεσπώντας σε ένα μεγάλο πανηγύρι οπου η σαμπάνια και το κέφι συνεχίτηκε με μουσική και μια γιορτή στο γήπεδο.

Συγκινημένος ο Μπάμπης Κακούτης μίλησε για μια ιστορική μέρα στον 936 και εξέφρασε την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά. Ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΚ Δημήτρης Μικελάτος μίλησε στο σταθμό μας καταρρίπτοντας όπως μας ανέφερε το ατομικό του ρεκόρ με 26 τέρματα τονίζοντας ότι η ενωτική σκληρή δουλειά έφερε αποτεέσματα, καταλήγοντας ότι έζησε μια χρονιά γεμάτη πάθος και ένταση αλλά και με μεγάλες χαρές ως την τελική δικαίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages