Τα σκουπίδια...πνίγουν την Καλαμάτα! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Τα σκουπίδια...πνίγουν την Καλαμάτα!

Τεράστιοι λόφοι σκουπιδιών συγκεντρώνονται ακόμα και σήμερα σε πολλά σημεία στην Καλαμάτα, αφού από το Σάββατο έχει διακοπεί η αποκομιδή τους, ενώ παράλληλα αποκλεισμένη παραμένει η χωματερή του Μαραθόλακα από κατοίκους της περιοχής, ύστερα από χθεσινή του απόφαση να μην ανοίξουν τον ΧΑΔΑ. Η ίδια κατάσταση όπως επι εποχής Κουτσούλη εμφανίζεται ξανά στο πρώτο Δήμο του Νομού που κόπτεται για τα άλλα θέματα όπως τον Καλλικράτη και όχι με πολιτική βούληση για να λήξει το σήριαλ με τα απορρίματα.
Συνεργεία του δήμου παλεύουν να εξασφαλίσουν τη δημόσια υγεία, με την απολύμανση των σωρών απορριμμάτων μέσω ειδικού σκευάσματος. Παράλληλα, ορίστηκε από τους ....αρμοδίους η περιοχή όπου θα τοποθετηθεί ο δεματοποιητής, στα όρια του Αντικαλάμου, ενώ ήδη συγκροτήθηκε επιτροπή που θα εποπτεύει τη λειτουργία του.
Ο δήμαρχος Καλαμάτας προσέφυγε στη δικαιοσύνη, προκειμένου να ληφθούν μέτρα για την παράταση της λειτουργίας του ΧΑΔΑ, μέχρι να λειτουργήσει ο δεματοποιητής για μια ακόμα φορά και σήμερα που βρέχει να δούμε αν τα σκουπίδια τελικά κάνουν βόλτα στους δρόμους της πόλης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages