Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τον Καλλικράτη στα Φιλιατρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τον Καλλικράτη στα Φιλιατρά

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το χωροταξικό του Καλλικράτη όπου ανακοίνωση εξεδόθη απο το Δήμο Φιλιατρών με αιχμές αναφέροντας μεταξύ άλλων σε μια σκληρή ανακοίνωση ότι "Είναι ντροπή για τη δημοκρατία, στην οποίαν, όπως ξέρουμε, αποφασίζουν οι πλειοψηφίες, να αγνοούνται οι αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων των δύο μεγαλύτερων πόλεων μετά την Καλαμάτα στο Νομό Μεσσηνίας. Θα ανατρέξουμε στα λεξικά, για να ξαναμάθουμε το περιεχόμενο των λέξεων διαβούλευση, δημοκρατία και φασισμός. Τα Φιλιατρά, αν συμβεί τελικά η δημιουργία του Δήμου που προτείνει η Κυβέρνηση, δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτούς που θέλουν να τα σβήσουν από το χάρτη. Το αίσθημα της αδικίας είναι διάχυτο στην πόλη και οι υπεύθυνοι καλό είναι να θυμούνται ότι κάθε έγκλημα έχει και την τιμωρία του."
Επίσης όπως γνωστοποίησαν στο Δήμο μας ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας των Φιλιατρινών Αττικής « Η ΕΡΑΝΗ» εκφράζει την έντονη αντίθεσή του στο προτεινόμενο χωροταξικό σχέδιο «Καλλικράτης» για την περιοχή μας και τάσσεται ένθερμα και ομόφωνα υπέρ της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που προτείνει τη δημιουργία Δήμου Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους. Επίσης κατά πλειοψηφία τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών εκφράζοντας την έντονη ανησυχία τους και την αντίθεσή τους στο προτεινόμενο σχέδιο του « Καλλικράτη» υποστηρίζουν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για σύσταση Δήμου Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages