Συνδιάσκεψη μαλλιά-κουβάρια του ΠΑΣΟΚ στη Κόρινθο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Συνδιάσκεψη μαλλιά-κουβάρια του ΠΑΣΟΚ στη Κόρινθο

Χυδαίο φραστικό επεισόδιο εχθές κατά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Π.Τατούλη στην συνδιάσκεψη ( πάρκιν) έγινε του ΠΑΣΟΚ στην Κόρινθο με πρωταγωνιστή το Γ. Μπαρούτσα.
Ο Γ. Μπαρούτσας είναι πρώην Δήμαρχος Τρικολώνων, τραυματιοφορέας… στο επάγγελμα και Σύμβουλος του υφιπουργού Ν. Συφουνάκη ,που για να προσληφτεί ο εν λόγω κύριος στο υπουργείο έβγαλαν φωτογραφική διάταξη
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι αυτός που είχε παρουσιάσει το ΠΑΣΟΚ στις περιφερειακές εκλογές για Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας…. και αντέδρασε ο Π.Τατούλης με αποτέλεσμα να χρήσει άλλον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη τότε, που είναι και ο σημερινός Ε. Γιανακούρας και είναι κάτι που δείχνει γιατί έγινε αυτή η «φασαρία»
Στο φραστικό χυδαίο επεισόδιο ήταν παρών και η αστυνομία η οποία ζήτησε από τον περιφερειάρχη να του κάνει μήνυση προκειμένου να τον συλλάβει κάτι που ο Πέτρος Τατούλης δεν αποδέχτηκε και έφυγε συνεχίζοντας το πρόγραμμα του επισκεπτόμενος την εκδήλωση στο θέατρο Συκεών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αν δεν ήταν η αστυνομία μπροστά στο επεισόδιο θα έπεφτε πολύ ξύλο μια και όλοι όσοι παρευρίσκοντο στο επεισόδιο εκπλάγηκαν και αγανάκτησαν με την στάση του κ Μπαρούτσα που έδειξε ότι δεν σέβεται κανέναν θεσμό.
Τώρα όσων αφορά τα χαστούκια που έγραψαν κάποιοι οι οποίοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν με τέτοια θέματα…. αυτά είναι φαντασιώσεις αλλά μάλλον προορίζονται και πραγματικά για αυτούς σύντομα. Από το BEST-TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages