Τα… προοδευτικά «λιονταράκια», το ΚΕΔΒ, οι λαθρομετανάστες και η ίδρυση φυλακών! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Τα… προοδευτικά «λιονταράκια», το ΚΕΔΒ, οι λαθρομετανάστες και η ίδρυση φυλακών!

του Θανάση Τσαμούλη
Δεν χάλασε κι ο κόσμος που καταργείται το στρατόπεδο, ισχυρίζονται κάποιοι βολεμένοι που μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει… πάνε ταμείο!
Και τι έγινε αν μετατραπεί σε κέντρο λαθρομεταναστών, σιγά το θέμα, θα γίνουν προσλήψεις, θα τρώνε κιόλας και όλα καλά.
Και με τις φυλακές δεν τρέχει τίποτε θα… γνωρίσουμε και κόσμο κατά τα ίδια ατρόμητα λιονταράκια!
Ανάλογα πως τους συμφέρει κάθε φορά πολιτικά ή προσωπικά οι «προοδευτικούληδες» της θυρίδας πουλάνε «εξυπνάδα» σε… τιμές εξυπνοβλακείας!
Δηλαδή, αφού το κράτος πέταξε εκατομμύρια και σε λίγο τα ΤΕΙ θα είναι πολυτελέστατα «κουφάρια», θα μπορούσαμε να προτείνουμε την κατάργησή του και τη μετατροπή του σε φυλακές ή Κέντρο Λαθρομεταναστών και τους υπαλλήλους του ΤΕΙ σε ρόλους δημίων, φυλάκων και επιστατών. Μάλιστα το εν λόγω γενναίο και προοδευτικό «λιονταράκι» της «Ελευθερίας» να του αναθέσουν τη διεύθυνση των φυλακών ή του Κέντρου Λαθρομεταναστών για να δίνει και… τ’ αποκλειστικά στην «πολυπολιτισμική» (τρομάρα τους) «Ελευθερία».
Ας διατυπώσουν, λοιπόν, το αίτημα-πρότασή τους για μετατροπή του στρατοπέδου της Καλαμάτας σε Κέντρο Λαθρομεταναστών με πρωτοσέλιδο. Έτσι ώστε όλοι οι Μεσσήνιοι να τους απονείμουμε το εύσημο της προοδευτικότητας δια της ανοιχτής παλάμης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages