Αγανακτισμένος ο Λαμπρόπουλος για το ΚΕΔΒ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Αγανακτισμένος ο Λαμπρόπουλος για το ΚΕΔΒ

Ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ Γιάννης Λαμπρόπουλος έστειλε την ποιο κάτω ερώτηση- επιστολή στον Υπουργό εθνικής Άμυνας για το κλείσιμο του στρατοπέδου Καλαμάτας εκφράζοντας την αγανάκτηση του αλλά και την αγωνία του.
«Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι πληροφορίες για κλείσιμο του Κέντρου Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων στο στρατόπεδο «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ» που εδρεύει στην Καλαμάτα , για λόγους ανυπόστατους και ανακριβείς .
Ως γνωστόν το Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων που εγκαταστάθηκε τον Ιούλιο του 2005 στην Καλαμάτα , ύστερα από την ανάγκη να απομακρυνθούν τα στρατόπεδα από την Αττική και ιδιαίτερα από την περιοχή του Χαϊδαρίου , είναι το πιο καινούργιο και νεόκτιστο από όλα τα στρατόπεδα της Χώρας και συνεπώς δεν έχει κόστος συντήρησης και επισκευών , όπως πολλά που διατηρούνται και είναι πολλών δεκάδων δεκαετιών.
Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν τέσσερα περίπου χρόνια δαπανήθηκαν περίπου 1 εκατομ. Ευρώ για ανέγερση ενός ακόμη κτηρίου προκειμένου να στεγάσει όλους τους στρατιώτες των Διαβιβάσεων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καλαμάτα διαθέτει αεροδρόμιο, λιμάνι και αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας που σύντομα θα είναι η Αθήνα μόλις δύο ώρες.
Ακόμη η πόλη έχει σύγχρονο και καινούργιο Γενικό Νοσοκομείο , χωρίς να παραβλέπουμε ότι και το Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Τρίπολης απέχει λιγότερο από μια ώρα.
Το ΚΕΔΒ αποτελεί σημαντική οικονομική πηγή για την πόλη της Καλαμάτας και είναι η παρουσία του Στρατού στην ιστορική μας πόλη άρρηκτα δεμένη με την προσφορά του Μεσσηνιακού Λαού στους αγώνες του Έθνους για Ελευθερία και ανεξαρτησία .
Επειδή ο Μεσσηνιακός Λαός δεν μπορεί να κατανοήσει τους πραγματικούς λόγους που επιβάλουν το λουκέτο , στο καλύτερο για εκπαίδευση και διαμονή των στρατιωτών μας , στρατόπεδο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages