Κακή εικόνα της Καλαμάτας στο φιλικό με τον Πανηλειακό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Κακή εικόνα της Καλαμάτας στο φιλικό με τον Πανηλειακό

Μέτρια έως κακή ήταν η εικόνα της Καλαμάτας στο σημερινό φιλικό με τον Πανηλειακό στο Πύργο όπου γνώρισε την ήττα με 2-1. Η ομάδα του Έλβιου Μάννα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιάσε καθόλου καλό πρόσωπο με συνέπεια να δώσει χώρο στους αντιπάλους. Συνέπεια αυτού ήταν να δεχτεί στο πρώτο μισάωρο δύο γκολ και να βρίσκεται πίσω στο σκορ. Από κει και πέρα, κάπως ισορρόπησε το παιχνίδι και δύο λεπτά πριν την λήξη μείωσε με γκολ του Βραζιλιάνου Λεονάρντο.
Στο δεύτερο μέρος, οι δύο τεχνικοί πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές με συνέπεια ο ρυθμός του παιχνιδιού να πέσει και να μην γίνουν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Έτσι η λήξη του φιλικού αγώνα βρήκε νικητή την ομάδα του Πύργου με 2-1 και η εικόνα της Μαύρης Θύελλας πρέπει να προβληματίσει τους πάντες.
Τα γκολ του αγώνα
Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 2-0, με γκολ των Κυριακίδη με πλάσε στο 3′ και Κρυστάλλη με κεφαλιά στο 26′, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Λεονάρντο με σουτ έξω από την περιοχή στο 43′.
Τέλος, τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 600 άτομα ενώ υπήρχαν και φίλαθλοι της τοπική μας ομάδα στο γήπεδο που σίγουρα δεν θα τους άρεσε η εμφάνιση της ομάδα μας. Να θυμίσουμε, ότι αύριο υπάρχει ακόμα ένα φιλικό ματς με αντίπαλο την Εράνη Φιλιατρών στις 18.30 στο Δημοτικό Στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages