Σαμαρά το σεμνά και ταπεινά στο γάμο του Πτωχού το ξεχάσαμε; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Σαμαρά το σεμνά και ταπεινά στο γάμο του Πτωχού το ξεχάσαμε;

ΜΠΟΡΕΙ ο Μεσσήνιος Πρόεδρος της Ν.Δ. να μιλά για οικονομική κρίση και ανεργία στα ύψη και είναι καλο που βρίσκεται δίπλα στα νέα παιδιά που ανορθώνουν το...κόμμα του αλλά στο γάμο ο Δημήτρης Πτωχός και η Σταυρούλα Φωτεινάκη ήταν ευτυχισμένοι αλλά όχι όσοι το έμαθαν απο μακριά. Διότι απο το ρεπορτάζ ο γάμος έγινε στο πανάκριβο Costa Navarino με παρουσία πολιτικών και μπανάκια σε πισίνες και..ζειμπέκικα αλλά δεν μας εξήγησε πόσο πήγε το μαλλί παρότι η τελετή διεξήχθη σε ένα μικρό εκκλησάκι. Μάλλον πρέπον θα ήταν οι κοσμικότητες να αποφεύγονται σε τέτοιες προκλητικές εποχές την στιγμή που ο κόσμος πεινάει και οι πολιτικοί μας ακόμα και γαλάζιοι...σηκώνουν το ζειμπέκικο της Ευδοκίας. Αλήθεια οι Δήμαρχοι πήγαν εκει για υποστήριξη ή για ψήφους;
Το ρεπορτάζ λέει ότι "Η τελετή διεξήχθη στο μικρό εκκλησάκι του Costa Navarino από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κκ Χρυσόστομο με τους Νεόνυμφους να εκπέμπουν Ευτυχία αλλά και συγκίνηση ιδιαίτερα στα μάτια των γoνιών τους που τόσο αυτοί αλλά και ο κόσμος αναπολούσε τον αείμνηστο πατέρα του Δημήτρη, Παύλο Πτωχό."
Οι επώνυμοι καλεσμένοι πολλοί αλλά λίγοι από τον πολιτικό χώρο καθώς τα παιδιά
θέλησαν να μείνουν στους ανθρώπους που τους θεωρούν πολύ δίπλα τους που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν με τις γνωριμίες τους εδώ όμως ήταν ρεσιτάλ γκλαμουριάς αφού μπορούσαν να επιλέξουν αλλού ένα τέτοιο πολιτικό γάμο.. Aλλωστε ο Αντώνης Σαμαράς που είχε φθάσει από τους πρώτους στην Εκκλησία και περίμενε με ευλάβεια όλη την τελετή παρέμεινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνει πολλά για την αδυναμία του στον Δημήτρη και στην Σταυρούλα καθώς επίσης για τις ευκαιρίες που δίνει στα νέα παιδιά για να αλλάξει το κόμμα και μετά την Ελλάδα.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ έφτασε μόνο για τον γάμο μόνος του καθώς η σύζυγος του Γεωργία ήταν σε άλλη κοινωνική υποχρέωση στην Κρήτη και αναχώρησε γύρω στις 1 με προορισμό το Ναύπλιο όπου θα ξεκουραστεί και θα επιστρέψει αργά στην Αθήνα.
Με πληροφορίες απο το pylosnews

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Το κείμενο είναι μετάφραση από Google; Διότι τέτοιες ασυναρτησίες μόνο εκεί συναντάς.
Ο Σαμαράς Παρέμεινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η έφυγε στις 1 για Ναύπλιο; Διαλέξτε.
Τα έξοδα του γάμου τα πλήρωσε ο γαμπρός από την τσέπη του η από κρατικά κονδύλια; Διότι εάν το δεύτερο συνέβη τότε να το καταγγείλετε και να είναι ΕΙΔΗΣΗ.
Εάν όμως το πρώτο τι μας νοιάζει. Είναι αυτή είδηση;
Μην γράφετε μόνο και μόνο για να γεμίσετε το blog.

Pages