Οδύνη για τον άδικο χαμό του πυροσβέστη... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Οδύνη για τον άδικο χαμό του πυροσβέστη...

Με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, Αντιπυράρχου Κωνσταντίνου Καστρή, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος εξέφρασε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του 49χρονου εκλιπόντος αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος που έχασε χθες τη ζωή του στην προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Βαθύ της Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία.
Αναφερόμενος στην τραγική απώλεια του Κωνσταντίνου Καστρή ο κ. Αποστολόπουλος δήλωσε ότι οφείλουμε σεβασμό, τιμή και αιωνία μνήμη σε αυτούς που φεύγουν την ώρα του καθήκοντος.
"Ο Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής έδωσε μία άνιση μάχη με τις φλόγες. Πάλεψε με τη φωτιά και έπεσε ηρωικά την ώρα του καθήκοντος πρσπαθώντας να προστατεύσει τη λακωνική γη από την πύρινη λαίλαπα. Εκφράζω στην οικογένειά του αλλά και σε όλους τους συναδέλφους του τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου και εύχομαι ο θάνατός του να είναι ο τελευταίος στη μάχη που δίνει κάθε χρόνο με τη φωτιά το Πυροσβεστικό μας Σώμα", δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages