Πρεμιέρα οι 'Ιππείς της Πύλου' με άρωμα σινεμά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Πρεμιέρα οι 'Ιππείς της Πύλου' με άρωμα σινεμά

ΠΡΕΜΙΕΡΑ στο Δημοτικό Κινηματογράφο Φιλιατρών κάνει απόψε το έργο του Νίκου Καλογερόπουλου 'Οι Ιππείς της Πύλου' όπου πριν την προβολή του φίλμ θα προηγηθεί μια αναφορά για την πολιτική και κοινωνική σάτυρα που προβάλλεται στο έργο αποτυπώνοντας την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Μάλιστα αναμένεται να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στο έργο του Νίκου από τους φορείς που θα δώσουν το μαζικό παρών απόψε στις 9.30
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους: Νίκο Καλογερόπουλο, Ηλία Λογοθέτη, Βάνα Μπάρμπα, Γιώργο Κιμούλη, Τάκη Σπυριδάκη, Δημήτρη Καμπερίδη, Ιουλία Καλογρίδη, Αντώνη Καφετζόπουλο.
Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου που έχει προβληθεί ήδη στην Αθήνα:
Ο Τηλέμαχος, ηθοποιός με ένδοξο παρελθόν και αβέβαιο μέλλον, εγκαταλείπει στα πενήντα του την Αθήνα για να γλιτώσει από τις τράπεζες. Με τη βοήθεια του Μπάμπη του «Φου», βρίσκει καταφύγιο σε ένα ερημωμένο κάστρο, στην καρδιά της Μεσσηνίας. Μοναδικοί κάτοικοι, δύο αδέρφια που δε μιλιούνται και μια ανηψιά που τους βαρέθηκε κι έφυγε, η Δημοκρατία.
Ο Τηλέμαχος την συναντάει τυχαία και μαγεύεται. Λίγο τα σιρόπια του γιατρού για τα πνευμόνια του που έχουν γίνει ορυχείο, λίγο τα τσίπουρα, λίγο οι «απαγορευμένες ουσίες» του Μπάμπη ... οι θεοί βάζουν το χέρι τους και η Δημοκρατία επιστρέφει στον τόπο της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages