Σε υψηλούς τόνους κόντρα Νικολάκου – Πετράκου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Σε υψηλούς τόνους κόντρα Νικολάκου – Πετράκου

Με τον Πέτρο Τατούλη να... καραδοκεί, μια σε υψηλούς τόνους αντιπαράθεση – ταιριαστή με την θερμοκρασία της εποχής – είχαμε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου. Το θερμόμετρο χτύπησε... κόκκινο στην κόντρα της αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου με τον Επικεφαλής του συνδυασμού «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», Θανάση Πετράκο που συνεχίζει την "αντιπολίτευση"? αλλά με πολλά ερωτηματικά…
Η Ντίνα Νικολάκου έπεσε στα... βαθιά της αντιπαράθεσης με ένα αυτοδιοικητικό στέλεχος με μεγάλη παρουσία και εμπειρία και «σήκωσε το γάντι» των επερωτήσεων του κου Πετράκου, ανταποδίδοντας μάλιστα με... επιθετική τακτική και δείχνοντας για μια ακόμα φορά ότι δεν μασά τα λόγια της και ότι «φορά παντελόνια»
Η αντιπεριφερειάρχης όχι μόνο δεν άφησε... μύγα στο σπαθί της, αλλά προχώρησε και σε αναφορές του στυλ «...τζάμπα μάγκας», «...να μην αντιμετωπίζουν κάποιοι τα σοβαρά θέματα με ιδιοτελείς σκοπιμότητες και πελατειακές σχέσεις», «...κάποιοι που φορούν τη μάσκα να την βγάλουν γιατί θα τους την βγάλουμε εμείς», «...πολιτικές ανοησίες, παραμυθολογία, σπονσονάρισμα» κ.ά.
Σε μια «μάχη» με έντονα πολιτικά και όχι μόνο χαρακτηριστικά, ο κ. Πετράκος ανταπάντησε με παροιμίες «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» και «μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη» και η... συνέχεια έπεται.
Συμπέρασμα: Η Περιφερειακή αρχή υπερασπιζόμενη (και με επιθετική γραμμή) το πολιτικό της στίγμα, τις ενέργειες και τις θέσεις της δεν φέρεται διατεθιμένη να επιτρέψει να χαθεί ούτε... τετραγωνικό από την ουσία των δράσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, μένοντας σε αυτήν την κατεύθυνση, που μέχρι τώρα κινείται, και, θέλοντας να διατηρήσει την πολιτική στο προσκήνιο κι όχι τις εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages