Βράβευση στα Πλατάνια μαθητών από Μεσσηνία και Ηλεία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Βράβευση στα Πλατάνια μαθητών από Μεσσηνία και Ηλεία

ME μια σεμνή τελετή που επιβράβευσε αριστούχους μαθητές πραγματοποιήθηκε η βραδιά απονομής επαίνων σε μαθητές από την Μεσσηνία και την Ηλεία οι οποίοι διακρίθηκαν στην έκθεση με θέμα «Ανθρώπινα Δικαιώματα και Εκπαίδευση». Οι παρευρισκόμενοι δεν έμειναν με άδεια χέρια αφού παρακολούθησαν αργότερα στον ίδιο χώρο θεατρική παράσταση «Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια» με την χορηγία του Κώστα Αρνόκουρου.
Στο κατάμεστο θέατρο Νότα Αρνόκουρου διεξήχθησαν οι εκδηλώσεις που είχαν ως διοργανωτές τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατανιτών, το Τοπικό Συμβούλιο και το Δήμο Τριφυλίας αφιερωμένη στο μεγάλο ευεργέτη της περιοχής που συνεκίτησαν την αρωγή στον τόπου του για τον Κώστα Αρνόκουρο ο οποίος κάθε χρόνο επιμένει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με βραδιές Πολιτισμού γεμάτες ουσία και κοινό στην πρωτοποριακή βράβευση που ήταν κοινή για τους 2 Νομούς.
Ο πρόεδρος του Πλατανιτών Παναγιώτης Λυμπερόπουλος εστίασε στο διαγωνισμό έκθεσης που προκηρύχθηκαν φέτος ενώ ακολούθησαν οι απονομές. Τα 3 πρώτα βραβεία μοιράστηκαν μαθητές απο την Κυπαρισσία, Καλαμάτα, την Λάμπεια Ολυμπίας αλλά και μαθητές απο την ευρύτερη περιοχή που διακρίθηκαν για την αρτιότητα των απόψεών τους. Στις βραβεύσεις παρέστη ο πολιτικός κόσμος της περιοχής όπου δεν έλειψαν οι ευχές για επαγγελματική σταδιοδρομία ενώ αξίζει να τονιστεί ότι το κατάμεστο θέατρο των 1.300 θέσεων δεν ήταν αρκετό για να συγκρατήσει τον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση.
Η καλύτερτη στιγμή ήταν η θεατρική παράσταση που ακολούθησε μετά τις βραβεύσεις. Εκτός απο τους φορείς της Τριφυλίας και βουλευτές το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων εκπροσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Κώστας Καράμπελας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Τριφυλίας Παναγιώτης Λούτος, αλλά και ο Περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου κ. Γιώργος Μπακούρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages