Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα- Συσκέψεις σε όλη τη Πελοπόννησο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα- Συσκέψεις σε όλη τη Πελοπόννησο

Σύσκεψη στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε με στόχο την εκτίμηση της κατάστασης που έχουν δημιουργήσει τα μέτωπα των πυρκαγιών στα χωριά της Δημοτικής κοινότητας Βαλτετσίου.
Η συνάντηση του Γενικού Γραμματέα κ. Τάσου Αποστολόπουλου με τρεις Αντιδημάρχους Τρίπολης έγινε μετά από αίτημα του Δήμου Τρίπολης προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δυσμενής κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Τρίπολης: Κώστας Ταλούμης, Γεώργιος Παπαδημητρίου και Μαρία Εικοσιδέκα.
Αφού εκτιμήθηκαν τα δεδομένα της έκτακτης κατάστασης που αντιμετωπίζουν τα χωριά του Δήμου Τρίπολης, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος μαζί με τους Αντιδημάρχους επισκέφθηκε το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής και μετά κατευθύνθηκε στις πληγείσες περιοχές και συγκεκριμένα στο χωριό Πάπαρη για να δει επιτόπου την κατάσταση και να δώσει τις απαραίτητες κατευθύνσεις. Αμέσως μετά ο κ. Αποστολόπουλος είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Παναγιώτη Μπούρα στο Ανεμοδούρι για να ενημερωθεί για το μέτωπο της πυρκαγιάς που έχει περάσει στα όρια του Δήμου Μεγαλόπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages