Εκθετοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες για το Παραδείσια-Τσακώνα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Εκθετοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες για το Παραδείσια-Τσακώνα

ΔΕΝ Πρόλαβε να στεγνώσει το άρθρο που υπέγραψα στο πρόσφατο φύλλο της ΄ΦΩΝΗΣ' με τίτλο "Ανάπτυξη με οδικά έργα και βομβαριδσμένους δρόμους στη Μεσσηνία δεν γίνεται" και επιβεβαιωθήκαμε από τις εξελίξεις για τον πολύπαθο δρόμο που αποτελεί κομβικό σημείο επαφής με τη Τρίπολη και την Αθήνα.
Οι προβλέψεις τόσο του κ. Καρνέση όσο και άλλων παραγόντων έπεσαν στο κενό για την  παράδοση του τμήματος Τσακώνα - Παραδείσια μέσω της παράκαμψης που έχει κατασκευαστεί, ο οποίος μάλιστα δεν μπορεί να δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση τις διαρκείς παλινωδίες των υποσχέσεων των υπηρεσιακών παραγόντων, με αποτέλεσμα να εξοργίζουν τους πολίτες.
Τις διαστάσεις του όλου θέματος αναδεικνύει η τηλεόραση BEST, ακόμα και στις ερωτήσεις του Θέμη Κανελλόπουλου και την καυστική ερώτηση του Θαν. Τσαμούλη για ακριβές χροονδιάγραμμα που άφησε φανερά αμήχανο στον αέρα τον υπηρεσιακό παράγοντα..
Η κατάσταση αυτή με τις απρόβλεπτες διαστάσεις του φλέγοντος για το αναπτυξιακό μέλλον για την περιοχή μας, προκάλεσαν και την παρέμβαση - μετά από αυτήν του κου Μαντά που υπήρξε - και του Βουλευτή Μεσσηνίας της Ν.Δ. Γιάννη Λαμπρόπουλου. Ο κος Λαμπρόπουλος που παρακολουθεί στενά τα ζητήματα των οδικών αξόνων, σημείωσε μετά την επικοινωνία που είχε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών, Σταύρο Καλογιάννη, πως την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το Ελεγκτικό Συνέδριο όπου και θα εξεταστεί η συμπληρωματική σύμβαση και εφόσον όλα πάνε καλά θα μπορεί να δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία όπως διαπιστώσαμε στις δηλώσεις του στο BEST. Το μόνο που απομένει τώρα είναι να μας πουν ότι ούτε τα Χριστούγεννα θα παραδοθεί, οπότε πάμε για το Πάσχα;
ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages