Σε κλίμα εθνικής υπερηφάνειας η μαθητική παρέλαση και με συλλαλητήρια στη Καλαμάτα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Σε κλίμα εθνικής υπερηφάνειας η μαθητική παρέλαση και με συλλαλητήρια στη Καλαμάτα

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε σήμερα και στην Καλαμάτα το μεγάλο ''ΟΧΙ'' των Ελλήνων στην επέλαση της φασιστικής Ιταλίας, με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην κεντρική πλατεία της πόλης.
 Εκεί παρέστη πλήθος κόσμου, τοπικών και κυβερνητικών φορέων, με την ροή της παρέλασης να είναι ομαλή, παρά τα λίγα μελανά σημεία που υπήρξαν και εκδηλώθηκαν προς το τέλος της. Οι σημερινές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το πρωί με την δοξολογία στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Υγείας, ενώ το παρών έδωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, μαζί με πλήθος αυτοδιοικητικών φορέων και άλλων αρχών.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΜΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ
Με τριπλό συλλαλητήριο στο κέντρο της Καλαμάτας ολοκληρώθηκε η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου. Ήταν το μπλοκ του ΚΚΕ, το μπλοκ της Αντιφασιστικής Κίνησης Καλαμάτας και το μπλοκ πολιτών με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τον βουλευτή του κόμματος, Θανάση Πετράκο. Η αστυνομική παρουσία ήταν πολύ έντονη και όλα κίνησαν ομαλά για τους επισήμους. Με το που πέρασε το στρατιωτικό τμήμα της παρέλασης δεκάδες αστυνομικοί κατάφεραν να κρατήσουν τα μπλοκ των διαμαρτυρόμενων μέχρι να απομακρυνθούν οι επίσημοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages