Όλα τα αποτελέσματα ποδοσφαίρου στην Α' και Β' Τοπική κατηγορία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Όλα τα αποτελέσματα ποδοσφαίρου στην Α' και Β' Τοπική κατηγορία


Τρεις “3″ αναμετρήσεις, περιελάμβανε το πρόγραμμα της Α΄ Μεσσηνίας το απόγευμα του Σαββάτου 20/10, τέσσερα “4″ ματς θα διεξαχθούν την Κυριακή (3.30μ.μ.) και ένα παιχνίδι μεταξύ Δωριέα-Α.Ο. Διαβολιτσίου λόγω ελλείψεως διαιτητών, θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα (3.30μ.μ.), που αναμένεται να παρακολουθήσουν πολυάριθμοι φίλαθλοι από τις κωμοπόλεις του Δωρίου, του Διαβολιτσίου, και την ευρύτερη περιοχή της Άνω Μεσσηνίας.
ΜΓΣ «7» ΑΣΤΕΡΩΝ…
Καταπέλτης, ο Μεσσηνιακός του Σταύρου Παπαδόπουλου, διέλυσε στην έδρα του τον Απόλλωνα Πεταλιδίου με το ευρύ σκορ 7-0, ενώ η διαφορά δυναμικότητας των δυο συγκροτημάτων ήταν εμφανής. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν σε μεγάλη μέρα, αφού πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Όσον αφορά τον χορό των τερμάτων, με την ολοκλήρωση του α΄ ημιχρόνου, ο Μεσσηνιακός προηγήθηκε με 4-0, χάρις τα τέρματα των Γιάννη Χελά, με γκολ από τα αποδυτήρια…το 1-0, στο 15ο λεπτό ο Βασίλης Μπεγέτης το 2-0, στο 33΄ και πάλι ο Χελάς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, και στο 41ο ο Σταύρος Τσουλάκος το 4-0.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1 ΤΟΥΣ «ΤΑΥΡΟΥΣ»…
Η Ομόνοια Καλαμάτας, επικράτησε την ίδια ώρα στο δημοτικό γήπεδο του «ΚΤΕΛ» Γιώργος Λουκαρέας μπροστά στους οπαδούς της, επί του ισχυρού συγκροτήματος του Α.Ο. Σπερχογείας (σ.σ. που αδικείται από τελικό αποτέλεσμα) με 3-1. Στο 42ο λεπτό ο νεαρός Μπουραντώνης, έδωσε προβάδισμα στην Ομόνοια γράφοντας το 1-0, ένα λεπτό αργότερα ο Δωδέκατος ισοφάρισε για την ομάδα των «Ταύρων» σε 1-1, και στην επανάληψη με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, και μέσα σε δυο λεπτά, οι της Ομόνοιας «σφράγισαν» τη μεγάλη νίκη τους, με τους Σώκαλη που πέτυχε το 2-1 και Σκόκο το 3-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
ΑΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-2 ΤΟ ΒΡΑΔΥ…
Στον 3ο αγώνα της Α΄ Μεσσηνίας, που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου 20/10, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, στο γήπεδο του Ανατολικού Κέντρου «Παν. Μπαχράμης», ο Ολυμπιακός Καλαμάτας επικράτησε επί του νεανικού συγκροτήματος του Αίαντα με σκορ 0-2. Στο 35ο λεπτό ο Μωράκης έδωσε προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» του Ηλία Παπακωνσταντίνου σημειώνοντας το 0-1 και στο 85ο λεπτό της συνάντησης ο 15χρονος Κόντης το 0-2, ο οποίος δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια των συμπαικτών του, αλλά και του προπονητικού τιμ, των Μιχάλη Φασουλή και Γιώργου Γρηγορόπουλου, οι οποίοι εμπιστεύονται τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού.
Α΄ Μεσσηνίας
Σάββατο 3.30μ.μ.
Ομόνοια-Α.Ο. Σπερχογείας 3-1
Μεσσηνιακός-Πεταλίδι 7-0
Αίαντας-Ολυμπιακός Καλαμάτας o-2
Κυριακή 3.30μ.μ.
Τέλλος Άγρας-Απόλλων Καλαμάτας
Αστέρας Αρφαρών-Α.Ο. Ασπρόχωμα
Α.Ε. Αβίας-Α.Ο. ΦΑΡΑΙ
Α.Ο. Μεθώνης-Α.Ο. Κυπαρισσίας
Δευτέρα 3.30μ.μ.
Δωριέας-Α.Ο. Διαβολιτσίου
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ο Α.Σ. Ανδρούσης, ήταν ο μεγάλος νικητής στο Σαββατιάτικο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Β΄ Μεσσηνίας, καθώς επικράτησε στο γήπεδό του επί του Παναθηναϊκού Καλαμάτας με σκόρ 2-0, και όλα δείχνουν ότι μαζί με τον Πανθουριακό, και το Πανιώνιο Καλαμάτας, θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος, με αξιώσεις την άνοδο στην Α΄ Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages