Λουκέτα, δρόμοι και ΟΧΙ στο πρωτοσέλιδο στη 'ΦΩΝΗ' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Λουκέτα, δρόμοι και ΟΧΙ στο πρωτοσέλιδο στη 'ΦΩΝΗ'

ΛΟΥΚΕΤΑ και… φράχτες στους δρόμους! Αυτό είναι το σημερινό πρώτο θέμα της «ΦΩΝΗΣ» με την επισήμανση ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες είναι έκθετοι για το Παραδείσια-Τσακώνα. Στην πίεση για το άνοιγμα του δρόμου… ανέλπιστος σύμμαχος ο «Μορέας» που βιάζεται να εισπράξει διόδια από τη Βελιγοστή, ενώ την προσεχή Πέμπτη στο Ελεγκτικό θα εξετασθεί η συμπληρωματική σύμβαση, με την έγκριση της οποίας θα αρθούν τα εμπόδια για ολοκλήρωση και των τελευταίων εκκρεμοτήτων ώστε ν’ ανοίξει ο δρόμος που θα… απογειώσει τη Μεσσηνία!
Στην πρώτη σελίδα της «ΦΩΝΗΣ» ακόμη διαβάζουμε:
•       Η Μεσσηνία γιορτάζει την Επέτειο του «ΟΧΙ» με επίκεντρο του γιορτασμού την Καλαμάτα.
•       ΚΑΤΑ της Χρυσής Αυγής και ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας που κάνει λόγο για «σύνδρομο Βαϊμάρης» και πολιτικοθρησκευτική διαπλοκή.
•       ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ των ελευθεροεπαγγελματιών Γεωπόνων της Μεσσηνίας για τα αγροτικά Σχέδια Βελτίωσης.
•       ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για το κτήριο Αλειφέρη στην Αριστομένους ζητεί ο Νίκας, ενώ δίνει έμμεσα απαντήσεις στην κριτική Νταγιόπουλου για τα σκουπίδια.
•       ΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ με την ώρα ν’ αλλάζει από τα ξημερώματα της Κυριακής.
•       ΑΙΧΜΕΣ Κόλλια κατά της αντιπολίτευσης που απουσίαζε από το Δ.Σ. και απαντήσεις για οικονομικά και λειτουργία των σχολείων.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις
και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages