Προσλήψεις στη Καλαμάτα και λύματα στους αγωγούς ομβρίων - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Προσλήψεις στη Καλαμάτα και λύματα στους αγωγούς ομβρίων

Άναψε στο πράσινο φως από τον ΑΣΕΠ (αριθμ. πρωτοκ. 17493/24-10-2012) για την πρόσληψη 19 ατόμων με σύμβαση ορισμένου χρόνου (8 μηνών) στην υπηρεσία καθαριότητας. Πρόκειται για 10 εργάτες, 4 οδηγούς απορριμματοφόρων και 5 χειριστές μηχανημάτων. Σημειώνεται ότι οι προσλήψεις θα γίνουν με διαδικασία ΑΣΕΠ. Για την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση τις προσεχείς ημέρες, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται και από την ιστοσελίδα του Δήμου.
 Η συνεργασία με την ΓΑΙΑΟΣΕΠροχωρεί η συνεργασία με την ΓΑΙΑΟΣΕ, για την απόδοση κατά χρήση περιουσιακών στοιχείων της, στο Δήμο Καλαμάτας. Αναφερόμαστε στα 29 στρέμματα του Πάρκου, στο κυλικείο του Πάρκου και σε όλα τα κτίσματα (σταθμούς, κλπ) ιδιοκτησίας ΓΑΙΑΟΣΕ, εκτός του Κεντρικού Σταθμού και του Μηχανοστασίου. Στις συζητήσεις συμπεριλαμβάνεται και η σιδηροδρομική γραμμή, ιδιαίτερα στο τμήμα από το Σιδηροδρομικό Σταθμό μέχρι την Παραλία. Με την ολοκλήρωση των συζητήσεων θα υπάρξει ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και εξουσιοδότηση του Δημάρχου, για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας και χρησιδανείου. Ο στόχος του Δήμου είναι οι υποδομές του δικτύου να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την αισθητική της πόλης.
 ΘΕΜΑ 5o: Νότιο Πεζοδρόμιο της οδού Κεφάλα
Η πρώτη συνεργασία με τη ΓΑΙΑΟΣΕ ήταν η αδειοδότηση, για τη δαπεδόστρωση του νότιου πεζοδρομίου της οδού Κεφάλα που ιδιοκτησιακά ανήκει στη ΓΑΙΑΟΣΕ. Στη συνέχεια το συνεργείο θα κατασκευάσει πρόσβαση για ΑΜΕΑ στο parking και αμέσως μετά θα γίνει ανακατασκευή των πεζοδρομίων στο Πάρκο του Νέδοντα.
 ΘΕΜΑ 6o: Τα λύματα στους αγωγούς ομβρίων
Την επομένη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, στην οποία θα κληθούν να συμμετέχουν εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ, του Λιμενικού και της Διεύθυνσης Υγείας, με αντικείμενο την αντιμετώπιση της παράνομης σύνδεσης αποχετεύσεων ομβρίων, με αποχετεύσεις ακαθάρτων, καθώς επίσης και το ζήτημα της άρνησης συνδέσεως, ιδιαίτερα στην περιοχή της Βέργας με τους αγωγούς ακαθάρτων. Για αυτό το ζήτημα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages