Στις τράπεζες το αφορολόγητο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Στις τράπεζες το αφορολόγητο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Χάνουν από ότι φαίνεται το αφορολόγητο τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά με τις τράπεζες να αποκτούν πρόσβαση στα στοιχεία των οφειλετών που ζητούν να ενταχθούν στο νόμο ''Κατσέλη''. Με βάση τα όσα σημειώνονται σε εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών η εφορία υποχρεούται αν ζητηθεί από την τράπεζα και μετά από διαβίβαση του σχετικού αιτήματος στον αρμόδιο εισαγγελέα, να δώσει στη τράπεζα όλα τα στοιχεία για τα δηλωμένα εισοδήματα και ακίνητα του οφειλέτη.

1 σχόλιο:

GEORGE είπε...

ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ!! ΕΛΕΟΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΣΩΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 3869/10 ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ....ΕΤΣΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Η ΠΕΡΙΕΡΓΟ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΟΤΙ ΟΡΙΟ ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (ΠΧ 5000 ΕΥΡΩ) ΑΥΤΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ! ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ.

Pages