Με την παρέλαση για το ΟΧΙ κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις στην Κυπαρισσία-ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Με την παρέλαση για το ΟΧΙ κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις στην Κυπαρισσία-ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΕ 45 λεπτά καθυστέρηση και αρκετό πλήθος που χειροκρότησε την μαθητιώσσα νεολαία ξεκίνησε στις 11.45 η παρέλαση στην Κυπαρισσία παρά τις καιρικές συνθήκες με ανέμους που επικρατούσαν στη περιοχή μας. 
Η νεολαία με το δικό της μήνυμα έστειλαν με τη παρέλαση το δικό τους ΟΧΙ απέναντι στην οικονομική κρίση, ενώ αρκετά σχολεία προτίμησαν να μην γυρίσουν το κεφάλι προς τους επισήμους αλλά προς το κόσμο που χειροκροτούσε επίμονα. Η καθιερωμένη παρέλαση πραγματοποιήθηκε επί της 25ης Μαρτίου με τον Δήμο Τριφυλίας να εκτίθεται καθώς το πρόγραμμα προέβλεπε έναρξη στις 11 η ώρα και μπορούσε να το προγραμματίσει για το κοινό μισή ώρα αργότερα.
Την παρέλαση άνοιξε η Φιλαρμονική Κυπαρισσίας με τον μαέστρο κ. Κτενά ενώ ακολούθησαν τόσο τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από τις μικρότερες τάξεις μέχρι τα 3 Δημοτικά σχολεία, το Γυμνάσιο και το λύκειο με την Επαγγλεματική σχολή και Λύκειο που καμάρωσε το κοινό, αλλά και τους αθλητικούς συλλόγους ΝΟ.ΚΥ και Δίωνα, τον Μορφωτικό σύλλογο και το τοπικό σύστημα προσκόπων. Αξίζει να τονίσουμε ότι το κλίμα ήταν θερμό για την νεολαία μας που αποτελεί την ελπίδα του αύριο, ενώ μετά το πέρας της παρέλασης διεξήχθησαν παραδοσιακοί χοροί στην κεντρική πλατεία της πόλης από μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου της πόλης που παρακολούθησε πλήθος κόσμου ολοκληρώνοντας το εορταστικό πρόγραμμα της ημέρας.
Τις επετειακές εκδηλώσεις παρακολούθησαν από την εξέδρα των επισήμων ο Μητροπολίτης Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος που ήρθε μόλις ξεκίνησε η παρέλαση, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας ο οποίος ωστόσο δεν ήταν παρών στους χορούς στη κεντρική πλατεία, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εθνικής Αντίστασης, ο Διοικητής του Α.Τ. Κυπαρισσίας κ. Κρυοβρυσανάκης με τον Διοικητή της τροχαίας κ. Παρασεκυόπουλο, εκπροσώπους του Λιμενικού σταθμού και του Πυροσβεστικού κλιμακίου και δημοτικοί σύμβουλοι.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ www.youtube.com/radio936

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages