Υποσχέσεις αρχηγού της ΕΛΑΣ για τις μετακινήσεις αστυνομικών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Υποσχέσεις αρχηγού της ΕΛΑΣ για τις μετακινήσεις αστυνομικών

Σε νέες κινητοποιήσεις είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν το επόμενο διάστημα οι αστυνομικοί, αντιδρώντας στα νέα οικονομικά μέτρα, ενώ εκείνοι της Μεσσηνίας έχουν έναν ακόμα λόγο εξαιτίας της καθημερινής μετακίνησης συναδέλφων τους στο Κέντρο Λαθρομεταναστών στην Κόρινθο, προκειμένου να ενισχύσουν τα εκεί μέτρα φύλαξης.
Μάλιστα, για το θέμα αυτό ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, Γιάννης Αδαμόπουλος, μαζί με τους προέδρους των άλλων Ενώσεων των νομών της Περιφέρειας, είχε προχθές συνάντηση με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο.
Κόρινθος
Καθημερινά 10-14 αστυνομικοί της Διεύθυνσης Μεσσηνίας μετακινούνται στην Κόρινθο για μέτρα φύλαξης στο Κέντρο Λαθρομεταναστών. Αυτό, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Μεσσηνίας Γιάννης Αδαμόπουλος, παραβιάζει τα ωράρια εργασίας, ενώ τίθενται και ζητήματα υγιεινής. Κατά τη συνάντηση με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας τονίστηκε ότι οι εν λόγω μετακινήσεις συντελούν στην αποδιοργάνωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών και την καταπόνηση των συναδέλφων τους, με αποτέλεσμα την πλημμελή ως ανύπαρκτη αστυνόμευση των νομών. Οι δε πρόεδροι των Ενώσεων ζήτησαν την άμεση ίδρυση νέας ανεξάρτητης υπηρεσίας για τη φύλαξη του Κέντρου Κράτησης στην Κόρινθο, με δική της μόνιμη οργανική δύναμη, η οποία δε θα επιβαρύνει περισσότερο τις υπηρεσίες των υπόλοιπων περιοχών. Μέχρι να γίνει αυτό, πρέπει η μετακίνηση των αστυνομικών άνω των 100 χιλιομέτρων να περιλαμβάνει και διανυκτέρευση, όπως γίνεται με τις ενισχυτικές δυνάμεις των Κέντρων Φύλαξης του Έβρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages