«Παρά τις δοκιμασίες θα βγούμε από την κρίση»; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

«Παρά τις δοκιμασίες θα βγούμε από την κρίση»;

ΜΠΟΡΕΙ να παρέλασαν μαθητές χωρίς παπούτσια για να διαμαρτυρηθούν, μαθήτρια όπως βλέπτε στη φωτό στη παρέλαση του Πύργου με υψωμένη γροθιά αλλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πιστεύει ότι θα βγούμε από την κρίση. Προφανώς δεν είχε δει τις εικόνες που κάνουν τον γύρο της Ελλάδας. Όμως ο κ. Παπούλιας λέει αλήθειες και διαβάστε τι αναφέρει στο μήνυμά του:
"Με τους αγώνες των Ελλήνων κατά της Κατοχής παρομοίασε τη δοκιμασία που περνά ο ελληνικός λαός λόγω της οικονομικής κρίσης, με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
 Σε μήνυμά του από τη Θεσσαλονίκη ο Κάρολος Παπούλιας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «παρά τις δοκιμασίες θα βγούμε από την κρίση» και όπως τόνισε αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα γιατί «δεν μπορείς να ζητάς περισσότερα από τον ελληνικό λαό, τα έχει δώσει όλα». «Ο ελληνικός λαός χειμάζεται σήμερα αλλά έχει την ίδια ψυχή του λαού όπως και το 1940», είπε ακόμα ο κ. Παπούλιας. Ακόμα, πρόσθεσε ότι βλέπει μια αλλαγή στην Ευρώπη, λέγοντας πως η Ελλάδα πέτυχε πιο πολλά ακόμα και από χώρες όπως η Ιρλανδία και η Ιταλία καθώς και άλλες χώρες της Ευρωζώνης που δοκιμάζονται από την κρίση και εξέφρασε την ελπίδα του ότι σε λίγους μήνες η χώρα θα πραγματώσει αυτά που κάποτε ή τώρα θεωρούμε αδύνατoν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages