Τριφύλιοι στη καταγωγή εμφανίζονται στη λίστα που προκάλεσε πολιτικό σάλο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Τριφύλιοι στη καταγωγή εμφανίζονται στη λίστα που προκάλεσε πολιτικό σάλο

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ δημιούργησε η λίστα που δημοσιεύτηκε σε περιοδικό προκαλώντας την αντίδραση των μηχανισμών του Κράτους με την παραπομπή του εκδότη του στην Δικαιοσύνη εγείροντας σοβαρές Πανευρπωαικές διαμαρτυρίες. Στη λίστα, που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί απόδειξη διάπραξης παράνομων ενεργειών από τα 2059 ονόματα που αναφέρονται, περιλαμβάνονται επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, εκδότες αλλά και φοιτητές, έμποροι και πολλοί κοσμηματοπώλες. Μεγάλο κομμάτι καταθέσεων εμφανίζεται να κατέχουν ανεπάγγελτες κυρίες - νοικοκυρές, όπως και αρκετοί συνταξιούχοι, κάτι που ίσως σημαίνει ότι χρησιμοποιήθηκαν ως αχυράνρθωποι.
Στην περίφημη λίστα σύμφωνα με συνεργάτες εξ Αθηνών του kyparissianews.com που αφορούν συναλλαγές παλαιοτέρων ετών φέρεται να εμφανίζονται και 3 Τριφύλιοι αν ισχύουν τα ονοματεπώνυμα που σε μια περίπτωση δεν έχουν επαγγελματική ιδιότητα. Το ένα όνομα αφορά γνωστή εταιρία που δραστηριοποιείται στη ναυτιλία αλλά και δύο ακόμα σε σχέση με τα χρηματιστηριακά και την διοίκηση μεγάλης επιχείρησης, καθώς εκτιμάται ότι αρκετά ονόματα από τη περίφημη λίστα έχουν άμεση μεταξύ τους. Ωστόσο δεν σημαίνει αυτό ότι είχαν δραστηριότητες που απαιτούσαν εμπορικές συναλλαγές με εταιρείες του εξωτερικού ή άλλη δραστηριότητα στα πλαίσια της επιχειρηματικής διαδικασίας.
 Όπως αναφέρει το περιοδικό, υπάρχουν όμως εκατοντάδες εμφανείς περιπτώσεις συναλλασσόμενων με την τράπεζα που εμφανίζουν καταθέσεις που δεν ταιριάζουν με καμιά επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages