Μπαράζ διαρρήξεων από συμμορία σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Μπαράζ διαρρήξεων από συμμορία σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά

Η εγκληματικότητα παραμένει σε έξαρση σε περιοχές της Τριφυλίας και τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται μετά από καταγγελίες πολιτών που φθάνουν καθημερινά στις αστυνομικές αρχές.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας μια συμμορία δύο δραστών φαίνεται ότι κυκλοφορούσε στην Κυπαρισσία η οποία μάλιστα σε μια περίπτωση ο ένας έπαιζε τον ρόλο του τσιλιαδόρου. Έτσι γύρω στις 3-4 τα ξημερώματα αποπειράθηκαν να παραβιάσουν καφενείο για να αφαιρέσουν χρήματα από τα ταμεία και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην πόλη. Εικάζεται σύμφωνα με εκτιμήσεις ότι οι δράστες σε 2 περιστατικά στη Κυπαρισσία είναι τα ίδια πρόσωπα και είχαν όχημα διαφυγής ενώ δεν αποκλείεται να ήρθαν στη πόλη από άλλη περιοχή για να διαρρήξουν καταστήματα.
ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΌ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΈΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Μάλιστα γύρω στις 4 δύο άτομα με κουκούλες τα οποία ήταν αλλοδαποί σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτης μάρτυρος προσπάθησαν να παραβιάσουν κομμωτήριο στην περιοχή του Νοσοκομείου αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς οι περίοικοι το πήραν χαμπάρι. Ο ένας εκ των δραστών όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο radio936 ήταν τσιλιαδόρος και παραβίασαν την πόρτα του καταστήματος χωρίς να ηχήσει ο συναγερμός χωρίς όμως να κάνουν κάτι περισσότερο καθώς τους αντιλήφθηκε κάτοικος της περιοχής. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία προέβη σε έλεγχο και το πρωί ήρθε η ιδιοκτήτρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι πλέον οι κάτοικοι αισθάνονται ανασφαλείς αλλά οι αστυνομία έρχεται άμεσα.
Επίσης στην Κυπαρισσία στο κεντρικό δρόμο της οδού Μελίου άγνωστοι δράστες έσπασαν την κλειδαριά του γωνιακού καφενείου που ανήκει στον κ. Σαμαρτζή -και είναι το παλιότερο στη πόλη- μπήκαν στον χώρο και αφαίρεσαν ένα συρτάρι που περιείχε κέρματα και διάφορα έγγραφα ενώ διέρρηξαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής το οποίο άφησαν στη θέση τους. Το συρτάρι της προθήκης του καφενείου το πήραν μαζί τους και όπως δήλωσε στο Ράδιο 936, υπάλληλος του καφενείου το βρήκαν λίγες ώρες αργότερα στη περιοχή Τερψιθέας ευτυχώς με τα έγγραφα που περιείχε χωρίς όμως τα κέρματα τα οποία υπολογίζονται σε 150-200 ευρώ.
Εξάλλου τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες, άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα του πρακτορείου ΠΡΟΠΟ που διατηρεί στην πλατεία των Φιλιατρών, με αποτέλεσμα να αφαιρέσουν κέρματα αξίας περίπου 300 ευρώ. Το πρόβλημα των κλοπών και των διαρρήξεων αναμένεται εν όψη της ελαιοκομικής περιόδου να αυξηθεί, δημιουργώντας στους κατοίκους έντονα το αίσθημα της ανασφάλειας και του κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages