"Το παρελθόν μετράει στιγμές" της Βασιλικής Στρατικοπούλου- 3 μεγάλες πόλεις υποδέχθηκαν το βιβλίο σταθμός - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

"Το παρελθόν μετράει στιγμές" της Βασιλικής Στρατικοπούλου- 3 μεγάλες πόλεις υποδέχθηκαν το βιβλίο σταθμός

Σε Πάτρα, Καλαμάτα, Κυπαρισσία και Ζαχάρω έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής με μεγάλη επιτυχία το πρώτο βιβλίο της Βασιλικής Στρατικοπούλου "Το παρελθόν μετράει στιγμές", το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διώνη.  Η Βασιλική Στρατικοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κυπαρισσία. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών, ζει και εργάζεται στα Φιλιατρά. Είναι καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και έχει δικό της φροντιστήριο ξένων γλωσσών εδώ και 17 χρόνια. Εχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Cambridge με ειδικότητα στη δυσλεξία. Αυτό είναι το πρώτο της εγχείρημα στη συγγραφή μυθιστορήματος.
- Γιατί αποφασίσατε να αφιερώσετε το πρώτο σας βιβλίο στον πατέρα σας; "Το αφιέρωσα στον πατέρα μου γιατί αυτός ήταν η πηγή έμπνευσης μου".
- Πώς και επιλέξατε τη Ζάκυνθο για να "στήσετε" εκεί το σκηνικό της ιστορίας σας; "Η Ζάκυνθος είναι το αγαπημένο μου νησί από μικρή... Ιδιαίτερα το Κερί είναι από τις περιοχές του νησιού που έχουν παραμείνει ακόμα αμόλυντες".
- Εσείς ανατρέξατε σε κάποιο δικό σας ημερολόγιο, κάποιο... κιτρινισμένο τετράδιο για να γράψετε το βιβλίο σας; "Απο μικρή είχα ημερολόγιο... Μου άρεσε οι σκέψεις μου να είναι αποτυπωμένες σε χαρτί και στη διάρκεια των χρόνων, να ανατρέχω στο παρελθόν και να το ξαναζωντανεύω". Mε πληροφορίες από την' Ελευθερία'Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politismos/synentefkseis-parousiaseis/item/39048-stratikopouloy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages