Ενίσχυση των εναέριων πυροσβεστικών δυνάμεων στη Μεσσηνία υπόσχεται ο Αφάλης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ενίσχυση των εναέριων πυροσβεστικών δυνάμεων στη Μεσσηνία υπόσχεται ο Αφάλης

Στη Μεσσηνία βρίσκεται ο Υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Π.Σ. Χαράλαμπος Αφάλης. Ο κ. Αφάλης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης ΒΕST ενημέρωσε ότι  στην Καλαμάτα θα διατεθούν φέτος το καλοκαίρι για την αντιμετώπιση πυρκαγιών 3 αεροσκάφη PZL και ένα ελικόπτερο μεσαίου τύπου, Kamov 32. Όπως δήλωσε, η Πυροσβεστική καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση περιστατικών, ενώ είναι σε άμεση επαφή και με φορείς της αυτοδιοίκησης ώστε να υπάρχει καλό συντονισμός.
Αξίζει βέβαια να τονίσουμε ότι ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος σχολίασε το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Σημερινή" και της τηλεόρασης BEST σχετικά με την κατάσταση των λιμνοδεξαμενών και των υδατοδεξαμενών, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί ένα πρόβλημα που κάθε χρόνο επισημαίνει η Πυροσβεστική σε έγγραφά της προς τους υπευθύνους. Σημείωσε δε ότι πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλήματα όπου αυτά εντοπίζονται και έχουν επισημανθεί και από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages