Η «Μυθική Πελοπόννησος» σε τουριστική έκθεση στο Πεκίνο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Η «Μυθική Πελοπόννησος» σε τουριστική έκθεση στο Πεκίνο

Τη συμμετοχή της στη μεγαλύτερη διεθνή τουριστική έκθεση του Πεκίνου, Bite China, ολοκληρώνει  η «Μυθική Πελοπόννησος».
Η έκθεση ξεκίνησε στις 27 Ιουνίου και σε αυτή συμμετέχει αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με επικεφαλής τη θεματική αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου.
Όπως τόνισε, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της το «Θάρρος», είναι μεγάλο ενδιαφέρον των Κινέζων, με αφορμή και την πρόσφατη επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού στην Ελλάδα.
 
Συνάντηση με επαγγελματίες
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει στην έκθεση με δικό της περίπτερο και χώρο συναντήσεων, ενώ το πληροφοριακό υλικό και το λεύκωμα της Πελοποννήσου έχουν μεταφραστεί στην κινεζική γλώσσα.
Κατά την πρώτη ημέρα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Πεκίνου, διοργάνωσαν σεμινάριο- παρουσίαση του προορισμού σε περισσότερους από 100 τουριστικούς επαγγελματίες και δημοσιογράφους της κινεζικής αγοράς.
Στο χαιρετισμό της η κα Νικολάκου τόνισε ότι Έλληνες και Κινέζοι τρέφουν βαθιά εκτίμηση για τον πολιτισμό και την ιστορία τους, καθώς πρόκειται για τους δύο από τους πλέον αρχαιότερους πολιτισμούς στον κόσμο.
Επίσης, παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου σε πολιτισμό, υποδομές και διατροφή, δίνοντας τη δυνατότητα μοναδικών εμπειριών στους επισκέπτες.
Η συγκεκριμένη έκθεση συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερους από 49.000 επαγγελματίες επισκέπτες, ενώ οι εκθέτες ξεπερνούν τους 800, και προέρχονται από 80 χώρες. Αποτελεί δε τη σημαντικότερη έκθεση όσον αφορά στην κινεζική τουριστική αγορά.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου επισκέφθηκε και ο πρέσβης της Ελλάδας στο Πεκίνο, Βασίλειος Κωστής, ο οποίος δήλωσε ότι οι προξενικές αρχές θα συνδράμουν κάθε προσπάθεια της Περιφέρειας για ενίσχυση των σχέσεων με την κινεζική αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages