ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ- ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ- ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ!

ΣΕ οριακό σημείο βρίσκεται η υπηρεσία Καθαριότητας και περισυλλογής απορριμμάτων στην Τριφυλία λίγες ημέρες μετά τις εκλογές με την αίσθηση στους πολίτες να κυριαρχεί ότι ο Δήμος βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο ή χειρότερα ακόμα ότι όλα έχουν αφεθεί στην τύχη του. Προφανώς κάποιοι δεν δείχνουν τον σεβασμό τους στους πολίτες με περιστατικά που αποδεικνύουν την δεινή θέση στο Δήμο του κοινωνικού αγαθού και υποχρέωσή του.
Μόλις την Τετάρτη το τελευταίο περιστατικό με το νοικιασμένο από ιδιώτη απορριμματοφόρο να πλημμυρίζει με λάδια την εθνική οδό Ελ. Βενιζέλου στη Κυπαρισσία με την Τροχαία να αποκλείει την κυκλοφορία και να γεμίζει με βρώμα ο δρόμος αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου. Αυτή την εβδομάδα σε γειτονιές της πόλης ιδίως στην Πανηγυρίστρα τα σκουπίδια έκαναν κυριολεκτικά πάρτι με κάδους ασφυκτικά γεμάτους αποπνέοντας δυσοσμία. Πριν από μέρες θυμόμαστε ότι κάηκε ένα απορριμματοφόρο στο δρόμο προς το Αλιμάκι και ήταν ευτύχημα ότι δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές καθώς η κακή συντήρηση των οχημάτων αλλά και η ακινησία του στόλου καθαριότητας αποτελεί εξοργιστικό γεγονός ακόμα και για τους ίδιους τους υπαλλήλους!
ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΔΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ....
Η αφόρητη κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες ιδίως τώρα το καλοκαίρι επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο αν αντιληφθούμε ότι οι κάδοι στην Κυπαρισσία ΔΕΝ έχουν απολυμανθεί εδώ και χρόνια- το είχαν υποσχεθεί από πέρσι- οπότε όταν σφίξουν οι ζέστες τότε σίγουρα από την μπόχα μπορεί να προκληθεί θέμα δημόσιας υγείας καθώς στους κάδους ρίπτονται οτιδήποτε φανταστεί κανείς.
Τελικά φαίνεται ότι ο ανταποδοτικός χαρακτήρας των υπηρεσιών σε δημότες είναι ανύπαρκτος καθώς δεν υπάρχει ούτε καν Κανονισμός Καθαριότητας αλλά ούτε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και επομένως ο ένας θα επιρρίπτει τις ευθύνες στον άλλον. Μήπως όμως ήρθε ο καιρός το θέμα να επιλυθεί οριστικά; ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages