Χασίς κρυμμένο σε φορτηγό με καρπούζια- Το φορτίο έφυγε από Ηλεία και πήγε Αθήνα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Χασίς κρυμμένο σε φορτηγό με καρπούζια- Το φορτίο έφυγε από Ηλεία και πήγε Αθήνα

Πάνω από 348 κιλά χασίς εντόπισαν οι λιμενικοί της Πάτρας κρυμμένα ανάμεσα σε καρπούζια που μετέφερε φορτηγό το οποίο θα επιβιβαζόταν σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.kyparissianews.com το φορτίο με τα καρπούζια προέρχεται από εξαγωγέα του Νομού Ηλείας,αλλά το φορτηγό ψυγείο δεν εκτέλεσε το κανονικό δρομολόγιο και μετέβη Αθήνα για να φορτώσει τα ναρκωτικά. Οι διωκτικές αρχές ερευνούν προσεκτικά την υπόθεση...
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από  στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη και συγκεκριμένα σε συρταρωτές θήκες στο εσωτερικό μέρος της οροφής φορτηγού  οχήματος – ψυγείο (το οποίο μετέφερε καρπούζια), 311 πλαστικές συσκευασίες οι οποίες περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 348 κιλών και 561,1 γραμ.
Στο πλαίσιο των πάγιων εντολών του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και της στρατιωτικής ηγεσίας του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την εντατικοποίηση των προσπαθειών για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την εξάρθρωση κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκαν απογευματινές ώρες χθες, 348.561,1 kgr φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
Επιπρόσθετα, συνελήφθη ο 50χρονος οδηγός του ανωτέρω οχήματος, ο οποίος επρόκειτο να επιβιβαστεί με το φορτηγό όχημα σε πλοίο, με προορισμό την Ιταλία.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν η προαναφερθείσα ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, το Φ/Γ όχημα, μία συσκευή πλοήγησης (GPS), πέντε (05) κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων πενήντα ευρώ (850,00) που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντος. Οι φωτό μας παραχωρήθηκαν από το patrapress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages