Πύργος: Νέο αδιέξοδο για τα σκουπίδια! - Πάνε στον Α. Ντινόπουλο να ζητήσουν λεφτά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Πύργος: Νέο αδιέξοδο για τα σκουπίδια! - Πάνε στον Α. Ντινόπουλο να ζητήσουν λεφτά

Να δώσει έγκριση για συνέχεια χρηματοδότησης της μεταφοράς των απορριμμάτων του δήμου Πύργου σε άλλους ΧΥΤΑ της χώρας, θα ζητηθεί τη Δευτέρα από τον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο, όπως τελικά αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ηλείας, που συνεδρίασε στην Γαστούνη το βράδυ της Παρασκευής.
Με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών αποφασίστηκε να συναντηθεί τη Δευτέρα (πιθανότατα, αφού εκκρεμεί η οριστικοποίηση του ραντεβού) όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του νομού, αναζητώντας ξανά προσωρινή λύση (και τέτοιου είδους...) για τα σκουπίδια του Πύργου.
Βέβαια, είναι εξαιρετικά αμφίβολο (και ουσιαστικά ΑΠΙΘΑΝΟ) το κατά πόσο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών θα ικανοποιήσει το αίτημα χρηματοδότησης μεταφοράς των απορριμμάτων για το ΟΛΟ το διάστημα που θα απαιτηθεί μέχρι την κατασκευή του εργοστασίουδιαχείρισης...
Τη στιγμή μάλιστα που ο δήμος Πύργου βρίσκεται ήδη σε γενικότερη απελπιστική κατάσταση ως προς την συλλογή των απορριμμάτων (τελειώνει σε λίγες μέρες και η τωρινή σύμβαση με το ΧΥΤΑ Βαλαχομάνδρας Ναυπάκτου...), αλλά και σε απελπιστική κατάσταση και ως προς το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ κομμάτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages