Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ Δ.Σ. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ- ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ Δ.Σ. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ- ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ 
Ένας απόστρατος αξιωματικός του Στρατού, μία δημοτική σύμβουλος της Καλαμάτας και ένας πρώην δήμαρχος, είναι τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας…
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου επέλεξε ο πρώην υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης, λίγο καιρό πριν από τις εκλογές του Μάη.
Ειδικότερα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούν ο διοικητής Γιώργος Μπέζος, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Άγγελος Σεφέκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ιωάννης Κόσσυβας, η αντιδήμαρχος Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου και ο πρώην δήμαρχος Χιλιοχωρίων και πρώην αντιδήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτης Δαρσακλής.
Το Συμβούλιο συμπληρώνουν οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων, ο Λευτέρης Πουρνάρας, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων και η Μαρία Τσοκάλου Δαλέκου από τους νοσοκομειακούς γιατρούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages