«Σφυρίζει αδιάφορα η Περιφέρεια στο ξεπούλημα δημοσίων εκτάσεων από το ΤΑΙΠΕΔ» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

«Σφυρίζει αδιάφορα η Περιφέρεια στο ξεπούλημα δημοσίων εκτάσεων από το ΤΑΙΠΕΔ»

Ε­ρώ­τη­ση κα­τέ­θε­σε ο πε­ρι­φε­ρεια­κός σύμ­βου­λος Νί­κος Πα­τσα­ρί­νος προς Πρό­ε­δρο του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου και τον Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Πέ­τρο Τα­τού­λη για την για την με­τα­φο­ρά δη­μό­σι­ων ε­κτά­σε­ων στο ΤΑΙ­ΠΕΔ προς πώ­λη­ση σε ι­δι­ώ­τες.Ο κ. Πα­τσα­ρί­νος κα­τα­λο­γί­ζει στην Πε­ρι­φε­ρεια­κή αρ­χή ό­τι «σφυ­ρί­ζει» α­δι­ά­φο­ρα, γι’ αυ­τά που δρο­μο­λο­γούν­ται εις βά­ρος της το­πι­κής οι­κο­νο­μί­ας και του πε­ρι­βάλ­λον­τος. Λει­τουρ­γεί, μέ­σα α­πό τις ε­πι­λε­κτι­κές σχέ­σεις που έ­χει με ο­ρι­σμέ­νους ευ­ρω­παί­ους μνη­μο­νια­κούς πο­λι­τι­κούς, σαν να εί­ναι δι­ο­ρι­σμέ­νη α­πό την κυ­βέρ­νη­ση, σαν να εί­ναι ο το­πο­τη­ρη­τής των συμ­φε­ρόν­των των δα­νει­στών, α­δι­α­φο­ρών­τας για ό­σα συμ­βαί­νουν στον δι­κό μας τό­πο.
Ε­πί­σης ο κ. Πα­τσα­ρί­νος στην ε­ρώ­τη­σή του ε­πι­ση­μαί­νει ό­τι δεν παίρ­νει θέ­ση η Πε­ρι­φέ­ρεια και δεν ε­ναν­τι­ώ­νε­ται σε ό­σα σχε­δι­ά­ζον­ται για την πε­ρι­ο­χή μας και α­δι­α­φο­ρεί για το ξε­πού­λη­μα ε­κτά­σε­ων σ’ ό­λους τους νο­μούς. Χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά α­να­φέ­ρου­με στην Α­κρο­ναυ­πλί­α 1.911 στρ. στην Κα­ρα­θώ­να, 32 στρ. πα­ρα­λια­κής έ­κτα­σης στο Κον­δύ­λι, 38 στρ. στο Σα­λάν­τι, 135 στρ. πα­ρα­λια­κής έ­κτα­σης στην Κι­νέ­τα, 175 στρ. πα­ρα­λια­κής έ­κτα­σης στο Σα­ρα­κί­νο και τον Σί­μο Ε­λα­φο­νή­σου, 500 στρ. πα­ρα­λια­κής έ­κτα­σης στη Γλυ­κό­βρυ­ση, 107 στρ. πα­ρα­λια­κής έ­κτα­σης στο Σκου­τά­ρι, 11 στρ. πα­ρα­λί­ας στην Πα­χιά Άμ­μο Πλύ­τρας, την Πε­ρι­φε­ρεια­κή α­γο­ρά στο Λε­χαί­ο Κο­ριν­θί­ας, 2 κτί­ρια της ΔΟΥ στην Κό­ριν­θο, 300 στρ. στη Μπα­φα­ρί­στρα στον Δ. Κο­ρίν­θου, 300 στρ. στα Κα­μί­νια της Β. Κυ­νου­ρί­ας, 11 στρ. στο Ά­στρος, 535 στρ. στη Γι­ά­λο­βα Μεσ­ση­νί­ας, 44 στρ. στο Δι­βά­ρι, 220 στρ. στην Μπού­κα, 19,5 στρ. στο Πε­τα­λί­δι, 48 στρ. στον Κορ­δί­α Κα­λα­μά­τας και άλ­λων ση­μαν­τι­κών ε­κτά­σε­ων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages