Με δώρα η επίλυση προβλημάτων της Μεσσηνίας από τον υφυπουργό Γιάννη Λαμπρόπουλο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Με δώρα η επίλυση προβλημάτων της Μεσσηνίας από τον υφυπουργό Γιάννη Λαμπρόπουλο

Η α­να­βάθ­μι­ση του Πο­λι­τι­κού Α­ε­ρο­δρο­μί­ου της Κα­λα­μά­τας ή­ταν το πρώ­το θέ­μα με το ο­ποί­ο α­σχο­λή­θη­κε ο ς Ε­θνι­κής Ά­μυ­νας Γιά­ννης Λαμ­πρό­που­λος. Ό­πως α­να­κοί­νω­σε στην συ­νέν­τευ­ξη που έ­δω­σε α­μέ­σως με­τά την συ­νάν­τη­ση που εί­χε σήμερα το με­ση­μέ­ρι, με τον Δή­μαρ­χο Κα­λα­μά­τας Πα­να­γι­ώ­τη Νί­κα , έ­κα­νε ό­λες τις ε­νέρ­γει­ες που α­παι­τούν­ται και μέ­σα στην ε­πό­με­νη ε­βδο­μά­δα α­να­μέ­νε­ται να ο­λο­κλη­ρω­θεί η δι­α­δι­κα­σί­α για την πα­ρα­χώ­ρη­ση 35 στρεμ­μά­των α­πό το πο­λε­μι­κό α­ε­ρο­δρό­μιο προς τον πο­λι­τι­κό , α­πα­ραί­τη­τη προ­ϋ­πό­θε­ση για την α­να­βάθ­μι­ση του.
Πα­ράλ­λη­λα ο κ. Λαμ­πρό­που­λος ση­μεί­ω­σε ό­τι με­λε­τά­ται και  η α­να­βάθ­μι­ση του πο­λε­μι­κού α­ε­ρο­δρο­μί­ου, με τη βελ­τί­ω­ση του δι­α­δρό­μου , του πύρ­γου ε­λέγ­χου και άλ­λων υ­πο­δο­μών. Ε­πί­σης με πα­ρέμ­βα­ση του, βρέ­θη­κε λύ­ση και  δεν θα με­τα­φερ­θεί το ραν­τάρ α­πό το Λυ­κό­δη­μο κά­τι που θα σή­μαι­νε και την με­τα­κί­νη­σε αρ­κε­τών α­ξι­ω­μα­τι­κών.

Ο­ΔΙ­ΚΑ ΕΡ­ΓΑ
Ό­σον α­φο­ρά στο Πε­ρι­φε­ρεια­κό της Κα­λα­μά­τας , ο κ. Λαμ­πρό­που­λος α­φού τό­νι­σε ό­τι μέ­χρι τέ­λος Ι­ου­λί­ου θα συ­ζη­τη­θεί στην Βου­λή η νέ­α τρο­πο­ποι­η­μέ­νη σύμ­βα­ση, υ­πογράμ­μι­σε ό­τι «δεν υ­πάρ­χει κα­νέ­να ζή­τη­μα, θα ξε­κι­νή­σει η ρο­ή των χρη­μά­των και το έρ­γο θα ο­λο­κλη­ρω­θεί».
Πα­ράλ­λη­λα γί­νε­ται προ­σπά­θεια στην ί­δια σύμ­βα­ση να μπει και ο κόμ­βος του Με­λι­γα­λά. Α­να­φε­ρό­με­νος στο Τσα­κώ­να – Κα­λό Νε­ρό εί­πε ό­τι θα δη­μο­πρα­τη­θεί μέ­σα στο 2014 και θα πα­ρα­δο­θεί στην κυ­κλο­φο­ρί­α το 2016.
Κρί­σι­μο χα­ρα­κτή­ρι­σε το ση­μεί­ο που βρί­σκον­ται οι συ­ζη­τή­σεις για το δρό­μο Κα­λα­μά­τας – Ρι­ζό­μυ­λος κα­θώς γί­νε­ται προ­σπά­θεια, ο δρό­μος να φτά­σει μέ­χρι την Με­θώ­νη. Για αυ­τό το δρό­μο ο κ. Λαμ­πρό­που­λος δεν θέ­λη­σε να πει πε­ρισ­σό­τε­ρα εκ­φρά­ζον­τας την ελ­πί­δα ό­τι ό­λα θα πά­νε κα­λά.

ΦΥ­ΣΙ­ΚΟ Α­Ε­ΡΙΟ
«Χρει­ά­ζε­ται ε­πα­γρύ­πνη­ση για το θέ­μα της ε­πέ­κτα­σης του Φυ­σι­κού α­ε­ρί­ου α­πό την Με­γα­λό­πο­λη στην Κα­λα­μά­τα» τό­νι­σε ο κ. Λαμ­πρό­που­λος υ­πο­γραμ­μί­ζον­τας έ­χει τις δι­α­βε­βαι­ώ­σεις των αρ­μο­δί­ων ό­τι το ζή­τη­μα με­λε­τά­ται, κα­θώς η α­πό­στα­ση α­πό την Με­γα­λό­πο­λη μέ­χρι την Κα­λα­μά­τα εί­ναι μι­κρή. Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages