ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 1-1 ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΔΟΚΑΡΙΑ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 1-1 ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΔΟΚΑΡΙΑ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ


 Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι του Β’ ομίλου της Α’ Τοπικής Κατηγορίας ανάμεσα στον Ακρίτα Κορώνης και την Κυπαρισσία.

Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι με τρεις νίκες και μία ισοπαλία και συνάμα στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς, παίρνοντας έναν σημαντικό βαθμό σήμερα, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και την νίκη με τις κλασσικές χαμένες ευκαιρίες των Μουτζούρη και Κάνιστρα.

Από την άλλη, η Κυπαρισσία άφησε δύο πολύτιμους πόντους, παρότι προηγήθηκε στο σκορ αλλά στάθηκε παράλληλα άτυχη καθώς είχε 4 δοκάρια με Σπυρόπουλο, Π. Μπουτσικάκη, Κωνσταντόπουλο και Σκοζάι.

Η διοίκηση του ΑΟΚ ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Ακρίτα Κορώνης για την άψογη φιλοξενία που είχαν και θα ανταποδώσουν στο δεύτερο γύρο.

Στο 10′ ο Ραυτόπουλος έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του (0-1).

Στο 40′ ο Μουτζούρης με σουτ, διώχνουν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί.

Στο 66′ ο Τσιμικλής ισοφάρισε σε 1-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 90′ μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Κάνιστρα με σουτ για να γίνει το 2-1, αλλά απέκρουσε ο Σταυρόπουλος που από το 10′ έπαιζε με θλάση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Γ. Μιχαλόπουλο και Κουρτέση.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σακκάς, Σταμάτης, Τέντες (89′ Σαρδέλης), Παναγιωτόπουλος, Τσιμικλής, Κουτσουμπός, Μερκούρης, Γαλανόπουλος, Κάνιστρας, Μουτζούρης, Μάραντος.




ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
: Σταυρόπουλος, Παρασκευόπουλος, Ανδρουτσής, Μιτρόφ (46′ Καπλάνης), Π. Μπουτσικάκης, Κατσιώλης, Σπυρόπουλος (65′ Μαρκόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Αντωνόπουλος, Σκοζάι, Ραυτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages