Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ δικαιώθηκαν αναφορικά με τη ριζική “ανάπλαση” – ανακατασκευή της πλατείας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ δικαιώθηκαν αναφορικά με τη ριζική “ανάπλαση” – ανακατασκευή της πλατείας


 ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΣ...

Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ δικαιώθηκαν αναφορικά με τη ριζική “ανάπλαση” – ανακατασκευή της πλατείας Καποδιστρίου Φιλιατρών. Η δικαίωση επήλθε τελειωτικά με την ανάρτηση στη Διαύγεια σχετικής Απόφασης της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων της Πάτρας, όπου ακυρώθηκε η μελέτη.
Δεν κομπάζουμε! Δεν πανηγυρίζουμε!
Δεν κάναμε τίποτα το σπουδαίο παρά το αυτονόητο. Υπερασπιστήκαμε όπως και θα υπερασπιζόμαστε πάντα το συμφέρον της πόλης, που δεν μπορεί να υπάρξει πέρα και μακρυά από την Ιστορία της! Με την εναντίωσή μας αναδείξαμε την αρμονία του χώρου της πλατείας. Γίναμε δε αιτία, η ιστορία της πλατείας ν΄ αναδυθεί, να έρθει στο προσκήνιο και ν΄ αφυπνιστούν συνειδήσεις.
Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ευχαριστούν όλους τους πολίτες της πόλης για την συμπαράσταση στον αγώνα τους. Μια συμπαράσταση που μας έδωσε δύναμη γι΄ αυτόν τον αγώνα. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Όσο γι΄ αυτούς που διαφώνησαν, που διαφωνούν, τονίζουμε πως είναι δημοκρατικό τους δικαίωμα.
Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ παραμένουν πάντα στις επάλξεις της ανάδειξης των προβλημάτων της πόλης των Φιλιατρών και αγωνίζονται, για τη λύση τους.
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.

Φιλιατρά, 25 Οκτώβρη 2021
Για τα
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Βασίλης Σπυρόπουλος
Κοινοτικός Σύμβουλος Φιλιατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages