Ναρκωτικά, όπλα και αρχαία βρήκαν αστυνομικοί σε Σπάρτη και Καλαμάτα και έκαναν συλλήψεις - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Ναρκωτικά, όπλα και αρχαία βρήκαν αστυνομικοί σε Σπάρτη και Καλαμάτα και έκαναν συλλήψεις

 


Στη σύλληψη τριών ατόμων, σε διαφορτετικές περιπτώσεις, για ηρωίνη, κάνναβη και όπλα προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας. Την ίδια στιγμή που στη Σπάρτη εντόπισαν τμήμα κιονίσκου και ποσότητα ναρκωτικών σε οικεία 54χρονου.

Τμήμα κιονίσκου και ναρκωτικά βρέθηκαν σε οικεία 54χρονου στη Σπάρτη, Ο ημεδαπός άνδρας συνελήφθη, χθες (19.10.2021) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης (φούντα-κλώνοι), συνολικού βάρους 41,5 γραμμαρίων, δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 110 εκατοστών, περίπου, 5 τσιγαριλίκια και 50 σπόροι κάνναβης, αντίστοιχα, ζυγαριά ακριβείας, καθώς και τμήμα κιονίσκου, το οποίο εμπίπτει στη νομοθεσία περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -160- ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων και ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, συνελήφθη, χθες (19.10.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (19.10.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 27χρονη ημεδαπή, γιατί στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (19.10.2021) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι, τύπου πεταλούδα, με μήκος λάμας -10- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages