Υποχρεωτική η μάσκα στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και υποχρεωτική αργία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Υποχρεωτική η μάσκα στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και υποχρεωτική αργία


Υποχρεωτική θα είναι η χρήση μάσκας από τους θεατές στη διάρκεια των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.
 
 Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρηθούν στις παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ότι σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και σε εξωτερικούς χώρους, όπου υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός. Επομένως, την ώρα της παρέλασης, οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα, σε αντίθεση με τους παρελαύνοντες, για τους οποίους η χρήση μάσκας δεν θα είναι υποχρεωτική αφού θα είναι στοιχισμένοι”.

Στις υποχρεωτικές αργίες προστέθηκε η 28η Οκτωβρίου δυνάμει του άρθρου 60 του Ν. 4808/2021, ενώ μέχρι την δημοσίευση του νόμου είχε το χαρακτήρα της προαιρετικής αργίας.

ΓΣΕΕ, μέσω του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ),  www.kepea.gr προχώρησε στην ενημέρωση των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα για τον τρόπο αμοιβής της 28ης Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages