ΜΕ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΙΣΘΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ.. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

ΜΕ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΙΣΘΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ..


ΑΛΛΑΓΕΣ σημειώθηκαν στην παράταξη που διοικεί τον Δήμο Τριφυλίας, μετά από καιρό καθώς αυξήθηκαν οι αντιδήμαρχοι από την  τελευταία θερινή απόφαση Δημάρχου. 
Έτσι παρότι παραμένουν οι έμμισθοι παρακαλώ Αντιδήμαρχοι στην Τριφυλία  η δημοτική αρχή προσπαθεί να ανακατανείμει την..τράπουλα της διακυβέρνησης αξιοποιώντας προοπτική τύπου άλλης πολιτικής που να σηματοδοτεί αλλαγή πορείας η οποία θα αποτυπωθεί στην πράξη. 
Ιδίως μάλιστα όταν ορισμένοι εκ των αιρετών με ευγένεια προσπαθούν όταν επικοινωνούν τα τοπικά μέσα να ακούσουν κάποια ερώτηση ή κάποιοι άλλοι που καν δεν σηκώνουν καν το κινητό τους για θέματα των δημοτών.
Από την τελευταία απόφαση ορισμού αντιδημάρχων συμπεραίνουμε ότι ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής έχει… απομείνει μόνο με τους έξι έμμισθους για τη διοίκηση του Δήμου Τριφυλίας οι οποίοι ωστόσο μπορεί να μεταβληθούν ανακατεύοντας την τράπουλα… καθώς τα νερά τάραξε η άμισθη Αντιδημαρχία στο πόστο της καθαριότητας και περιβάλλοντος του Γιώργου Ασημακόπουλου από τα Φιλιατρά που επιστρέφει..
Η επαναφορά Αντιδήμαρχου σε θέση κλειδί για τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ δεδομένα πιθανολογεί την προοπτική να αλλάξει ρότα η επαφή της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ αρχής με την κοινωνία. Κι αυτό αποτελεί στοίχημα διότι μπροστά μας ακολουθούν δύσκολες επιλογές σε ότι αφορά τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό πρόγραμμα του νέου έτους. 
Να δούμε αν τελικά αλλάξει ρότα η νέα σύνθεση προκειμένου να δώσει Άνοδο στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ πεπραγμένα σηματοδοτώντας μια διαφορετική πνοή. ΙΩΑΝ.ΜΠ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages