ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Στον Αστέρα Τρίπολης ο νεαρός Άγγελος Ντζουβάρας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Στον Αστέρα Τρίπολης ο νεαρός Άγγελος Ντζουβάρας

 


Στον Αστέρα Τρίπολης ο Άγγελος Ντζουβάρας. Ο 12χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στις δοκιμές στον Αστέρα Τρίπολης και έτσι πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Αρκαδίας.

Προϊόν της ακαδημίας του ΠΑΟ Καλού Νερού και των προπονητών κ. Παναγόπουλου και Μητροπούλου συνεχίζοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην περιοχή Τριφυλίας καθώς έχουν μία μηχανή ταλέντων που απαρτίζεται από 70 παιδιά.

Η διοίκηση του ΠΑΟ Καλού Νερού και οι προπονητές του, του εύχονται καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Στον αστερα τριπολης ο αγγελος ντζουβαρας…ο 12 χρονος ταλαντουχος μεσοεπιθετικος,αφησε πολυ καλες εντυπωσεις,στις δοκιμες στον αστερα τριπολης και ετσι πηρε μετεγγραφη για την ομαδα της αρκαδιας..προιον της ακαδημιας του παο καλονερου,των κυριων παναγοπουλου και μητροπουλου συνεχιζοντας την πολυ καλη δουλεια που γινεται,στην περιοχη της τριφυλλιας,καθως εχουν μια μηχανη ταλεντων που απαρτιζεται απο 70 παιδια…η διοικηση του παο καλονερου και οι προπονητες του,του ευχονται καλη σταδιοδρομια και πολλες επιτυχιες σε ολα τα επιπεδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages