ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 1-2 - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 1-2


 Με ανατροπή ο ΑΟ Κυπαρισσίας πήρε την δύσκολη πρόκριση για το Κύπελλο Μεσσηνίας επικρατώντας με 2-1 του Αστέρα Αρφαρών εκτός έδρας.Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το ματς και να πανηγυρίσουν στο τέλος την πρόκριση. Να σημειώσουμε επίσης ότι ντεμπούτο στον αγώνα έκανε ο έμπειρος πορτιέρο Μανώλης Στεφανάκος. 

Ο Αστέρας από την άλλη, κοίταξε στα μάτια τον ισχυρό και δυνατό ΑΟΚ, προηγήθηκε στο σκορ αλλά δεν είχε τις δυνάμεις να ολοκληρώσει την έκπληξη. Στο 11′ ο Μπούρας θα κάνει το 1-0 και θα βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στο 45′ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Μαρκόπουλος θα ισοφάρισε σε 1-1. Στο 60′ τραυματίστηκε ο Σπυρόπουλος στον αριστερό ώμο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για περαιτέρω εξετάσεις. Στο 71′ ο Ζερβάκος θα σημειώσει αυτογκόλ για το τελικό 1-2.Στο 80′ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Ανδρουτσής, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουλάκος, με βοηθούς την Σ. Τσαούση και τον Μπασιλάρη. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Ψωμάρας, Μπούρας, Βανικιώτης, Κ. Καπόγλης, Δωδέκατος (68′ Ματθαίος), Γιαννακόπουλος (80′ Μαρκόπουλος), Σουλιμάς (84′ Βανικιώτης), Π. Καπόγλης, Σακκάς, Καράμπελας, Ζερβάκος.

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Στεφανάκος, Παρασκευόπουλος, Ανδρουτσής, Μαρκόπουλος, Π. Μπουτσικάκης, Σπυρόπουλος (60′ λ.τρ. Ζαφείρης), Σκοζάι, Κύρκο (68′ Κοσμόπουλος), Ραυτόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κατσιώλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages