«Ακόμα ένα μεγάλο πλήγμα στους χαμηλοσυνταξιούχους» που έμειναν και χωρίς αναδρομικά! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

«Ακόμα ένα μεγάλο πλήγμα στους χαμηλοσυνταξιούχους» που έμειναν και χωρίς αναδρομικά!

 


Σε κοινή δήλωση προχώρησαν οι Γιώργος Μουλκιώτης, βουλευτής, υπεύθυνος ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Θεόδωρος Χρονόπουλος, γραμματέας Συνταξιούχων με τις μειώσεις στις συντάξεις των ελλήνων συνταξιούχων να είναι πλέον κάτι παραπάνω από αισθητές..

ΣΤΗΝ Τριφυλία και Μεσσηνία πολλοί χαμηλοσυνταξιούχοι μας παραπονέθηκαν παρότι δεν έχουν περιουσιακά στοιχεία, ότι δεν έλαβαν καν το βοήθημα των 250 ευρώ αφού κόπηκαν από το μέτρο πάνω από 300.000 δικαιούχοι άγνωστο γιατί..

” Ακόμα ένα πλήγμα στους συνταξιούχους.

Νομοθετώντας δια των εγκυκλίων και «αξιοποιώντας» διατάξεις του νόμου Κατρούγκαλου – που προεκλογικά υποσχόταν την κατάργησή του για να υφαρπάξει ψήφους – η κυβέρνηση της ΝΔ μειώνει τις συντάξεις των αναπήρων και τις συντάξεις χηρείας. Άμεσο αποτέλεσμα της κυνικής αυτής κυβερνητικής παρέμβασης είναι η μηνιαία μείωση των συντάξεων έως και 268€ για δεκάδες χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση χτυπάει τις πιο ευάλωτες κατηγορίες συνταξιούχων και τους φτωχοποιεί.

Την καλούμε να αποσύρει άμεσα την εγκύκλιο.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages