ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ 5.700 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ 5.700 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


 Αρχίζει την επόμενη εβδομάδα, στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, η διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων, σε 5.656 οικογένειες ωφελούμενων (αντιστοιχούν σε 9.856 άτομα), οι οποίες πληρούν τα απαιτούμενα κοινωνικά κριτήρια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ (24/06/2022) οι οικογένειες ωφελούμενων ήταν 3.662 που αντιστοιχούν σε 6.525 άτομα.
Ειδικότερα, την επόμενη εβδομάδα αρχίζει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, ως επικεφαλής εταίρος της Κ.Σ Μεσσηνίας, η 3η διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων εντός του 2022, σε ωφελούμενους που πληρούν τα απαιτούμενα κοινωνικά κριτήρια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 13/09/2022 έως και την Παρασκευή 16/09/2022, σε όλους τους Δήμους –εταίρους της Κ.Σ. Μεσσηνίας, με στόχο την εξυπηρέτηση του συνόλου των δικαιούχων.
Θα διατεθούν είδη παντοπωλείου, τυριά, μαναβική και είδη Βασικής υλικής συνδρομής, σε 5.656 οικογένειες ωφελούμενων που αντιστοιχούν σε 9.856 άτομα. 
Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με SMS για την ημέρα και το σημείο διανομής. Απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας και ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση, σε περίπτωση μη αυτοπρόσωπης παρουσίας.
Το αναλυτικό πρόγραμμα διανομής, διατυπώνεται στον ακόλουθο πίνακα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages