ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ

 


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διακοπής και εκτροπής κυκλοφορίας, λόγω της πραγματοποιούμενης μεγάλης εμποροπανήγυρης στην Κυπαρισσία, για το χρονικό διάστημα από 9 έως 18 Σεπτέμβρη, ανακοινώθηκαν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας ως εξής:

Απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος, στις κάτωθι οδούς:

-Ελευθερίου Βενιζέλου, από την οδό Γρηγοριάδη έως την οδό Ναυαρίνου.
-Ναυαρίνου, από την οδό 28ης Οκτωβρίου έως την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

-Επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, από την οδό Ναυαρίνου έως την οδό Λαμπροπούλου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται αμφίδρομα.

-Η κυκλοφορία των οχημάτων, από Κυπαρισσία προς Φιλιατρά, θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελευθερίου
Βενιζέλου – Γρηγοριάδη – 28ης Οκτωβρίου – Ναυαρίνου.
-Η κυκλοφορία των οχημάτων, από Φιλιατρά προς Κυπαρισσία, θα διεξάγεται μέσω των οδών Ναυαρίνου – 28ης Οκτωβρίου – Λαμπροπούλου – Ελευθερίου Βενιζέλου.

Το Α.Τ. Τριφυλίας υποχρεούται καθ’ όλη τη διάρκεια των προαναφερόμενων ρυθμίσεων, για τη λήψη όλων των μέτρων για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Ν.2696/99, όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε μεταγενέστερα με το Ν. 3542/2007).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages