Δωρεάν Προληπτικές Παιδιατρικές και Οδοντιατρικές Εξετάσεις σε Παιδιά στους Γαργαλιάνους - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Δωρεάν Προληπτικές Παιδιατρικές και Οδοντιατρικές Εξετάσεις σε Παιδιά στους Γαργαλιάνους

 


Δωρεάν Προληπτικές Παιδιατρικές και Οδοντιατρικές Εξετάσεις για Παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στους Γαργαλιάνους 5  9 Δεκεμβρίου 2022

Από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, στο πλαίσιο της Δράσης Προληπτικής Ιατρικής / Οδοντιατρικής «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» που υλοποιεί ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από το 2002, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν προληπτικές παιδιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις σε παιδιά/μαθητές των Γαργαλιάνων.
Η Δράση διοργανώνεται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με το Δήμο Τριφυλίας, τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας (Νοσοκομειακή Μονάδα Καλαμάτας και Νοσοκομειακή Μονάδα Κυπαρισσίας) και το Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων, και υλοποιείται με την αρωγή του ΟΠΑΠ.

Για την υλοποίηση της Δράσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέσει την Κινητή Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής/Παιδιατρικής του Οργανισμού, στην οποία καθημερινά θα βρίσκονται εθελοντικά Παιδίατροι και Οδοντίατροι, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού.

Οι Παιδίατροι και οι Οδοντίατροι που εθελοντικά συμμετέχουν στο προληπτικό πρόγραμμα θα εξετάσουν δωρεάν όλα τα παιδιά που θα επισκεφθούν την Κινητή Μονάδα του Οργανισμού, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Παράλληλα, θα γίνεται ενημέρωση σε κάθε παιδί και στον συνοδό του για την κατάσταση της υγείας του, για τη σημασία της πρόληψης, παραδίδοντάς του και το Ατομικό Δελτίο Εξέτασης.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας Προληπτικής Οδοντιατρικής/Παιδιατρικής
του Οργανισμού:

Δευτέρα 5/12  Παρασκευή 9/12 και ώρα 9.00-13.00: πραγματοποιούνται οδοντιατρικές
εξετάσεις εντός των σχολικών μονάδων και 14.00 – 17.00 πραγματοποιείται παιδιατρικός
έλεγχος στην Κινητή Μονάδα που θα βρίσκεται στο Πάρκο της Μπρίσκειου Δημοτικής
Βιβλιοθήκης Γαργαλιάνων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: 6983075542 (καθημερινές 9.00 –
17.00)

Η Δράση της Προληπτικής Ιατρικής/Οδοντιατρικής «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη
τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας κατά της covid19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages