Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ AGROVISION 2023 ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΙΚΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ AGROVISION 2023 ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΙΚΑ





Τα εγκαίνια της μεγάλης αγροτικής έκθεσης Agrovision στα Φιλιατρά έκοψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, συγχαίροντάς τους διοργανωτές για το τριήμερο της μεγάλης αυτής εκδηλώσεις εκτός από παρουσιάσεις ολοκληρώνεται με αρκετές θεματικές ενότητες.
Η έκθεση που αφορά τον αγροτικό εξοπλισμό πραγματοποιείται μετά από τουλάχιστον τρία χρόνια λόγω της πανδημίας στην πόλη των Φιλιατρών που αποτελεί προεξάρχοντα περιοχή για τον πρωτογενή τομέα. kyparissianews.com Newsroom



Η έκθεση περιλαμβάνει εκτός από παρουσίαση γεωργικών μηχανημάτων, αρκετές παρουσιάσεις που αφορούν την σύγχρονη τεχνολογία στο πλευρό του αγρότη. Μάλιστα κάποια ολοκληρωμένα συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης στον πρωτογενή τομέα έκαναν πρώτη φορά την εμφάνισή τους με αφορμή τις πρωτοποριακές μέθοδος που εφαρμόζουν για την παραγωγή στην περιοχή μας. 
Η έκθεση ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής και αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός για τον αγροτικό κοσμο της χώρας μετά την Agrotica στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages