ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΒΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΒΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε στη Κυπαρισσία για περιστατικό βίας μεταξύ μαθητών που έγινε πριν λίγες ημέρες στο χώρο του Γυμνασίου Κυπαρισσίας. Το όλο ζήτημα είναι ότι δεν ήταν ένας απλός διαπληκτισμός μεταξύ δύο παιδιών, αλλά όλα αυτά έγιναν μπροστά σε «κοινό» με άλλους συνομήλικους τους, που σύμφωνα με τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει φαίνονται να παρατηρούν αμέτοχοι και μάλιστα να βιντεοσκοπούν όλες αυτές τις σκηνές βίας που διαδραματίζονταν μπροστά τους. 
 Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλεινόταν «ραντεβού» για κάτι ανάλογο στο χώρο της παραλίας της Κυπαρισσίας αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο υπήρχε σχετική ενημέρωση στην Αστυνομία και η παρουσία της στο συγκεκριμένο χώρο λειτούργησε αποτρεπτικά στα να επαναληφθεί κάτι ανάλογο. Από την Εισαγγελία Κυπαρισσίας που έλαβε γνώση αυτών των συμβάντων διατάχθηκε και ξεκίνησε προανακριτική εξέταση από το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας για την απόδοση τυχόν ευθυνών σε γονείς και κηδεμόνες για την αμέλεια επιτήρησης ανηλίκων, αλλά και για τους ίδιους τους ανήλικους.

eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages