ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟ- ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟ- ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ


 Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ανάμεσα στον Πανθουριακό και τον ΑΟ Κυπαρίσσιας.

Η ομάδα του Τάκη Σακελλαροπούλου πήρε τη φιλική νίκη με σκορ 3-1 και έδειξε πιο έτοιμη από τον αντίπαλο της. Μάλιστα, η Θουρία προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο με σκόρερ τους Κουρεντζή, Νικολόπουλο και Κουτσουρόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κυπαρισσία ανέβασε την απόδοση της και μείωσε σε 3-1 με σκόρερ τον Θώδη. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι Μπούνας, Γουέσλεϊ και Θωδης αποτελούν νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΟΚ.

Σπουδαία μεταγραφή για την Κυπαρισσία με την απόκτηση του Αγγέλου Γεωργιόπουλου.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έλυσε πρόσφατα την συνεργασία του, με την ομάδα του Μιλτιάδη και τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του ΑΟΚ όπου και θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, επιστρέφοντας στους “κυανόλευκους” και συνδυάζοντας παράλληλα και την επαγγελματική του δραστηριότητα με την πολύ επιτυχημένη επιχείρηση Β’ Τάξη στο κέντρο της πόλης.

Ο Γεωργιόπουλος, έχει παίξει ακόμα σε ΑΟ Διαβολιτσίου, Τσικλητήρα Πύλου και Καλαμάτα, σε Πάμισο Μεσσήνης, Εράνη, Κυπαρισσία, Παναργειακό, Πανναυπλιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages