3η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης στην Ολυμπία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

3η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης στην Ολυμπία

Στην 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων 2007 – 2013 που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στην Αρχαία Ολυμπία, θα πάρει μέρος ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Φώτης Χατζημιχάλης.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Συνεδρίασης, σήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση των Γενικών Γραμματέων των τριών Περιφερειών και συζήτηση για θέματα του Επιχειρησιακού Προγράμματος, συνάντηση με αντιπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και συναντήσεις για τεχνικά θέματα με στελέχη των Διαχειριστικών Αρχών των τριών Περιφερειών. Στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί αύριο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ενημέρωση για την πρόοδο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος, αξιολόγηση της εξέλιξης που σημειώνει η εφαρμογή του σε κάθε Περιφέρεια και συζήτηση για τις ενέργειες επιτάχυνσης των διαδικασιών υλοποίησης σε όποιο τομέα αυτό είναι αναγκαίο.
Ένα από τα ιδιαίτερα θέματα που θα απασχολήσουν τη Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης είναι και οι εξελίξεις στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages